Toivottavasti kaikilla on ollut kiva viikonloppu! Ainakin sää on pistänyt parastaan, mikä itsellä on tullut todella tarpeeseen. Ihana auringonpaiste ja kunnon plusasteet ovat levittäneet valoa mieleen ja vetäneet ylös energiattomasta ja melankolisesta kuopasta, johon arkiviikon aikana ehdin tipahtaa. Toivottavasti onnistun pitämään mielen vireänä uuden viikon alkaessa ja tämä kulunut viikko oli vain väistämätön poikkeus toisiaan toistavien koronaviikkojen keskellä. Mutta katsotaan. Eniten piristäisi se, että asuntokaupparintamalla tapahtuisi jotain positiivisia pilkahduksia, mutta aurinkokin on toki ihan hyvä asia.

Tämä asu on viikon takaa, ja yhdistelmä uutta sekä vanhaa. LUMIn nahkalaukku on varsin tuore hankinta, kuten ehkä muistatte, ja vaikka sitä ei ole päässyt käyttämään toivomassani toimistokäytössä, on se toiminut varsin hyvin niin lähikauppareissuilla kuin miehen luona yökyläillessä (sinne kun mahtuu just hyvin läppäri ja vaihtoasu). Ehdottomasti siis hyvä hankinta, joka tuli täyttämään jokapäiväisen arkilaukun tarpeen.

Uudehko on myös kuvan nahkahame, joka jatkoi menneiden aikojen ohjaavaa ostopäätöslinjaa, eli vähemmän, mutta laadukkaampaa. Hyvää nahkahametta ei saa halvalla (2nd hand toki on asia erikseen), joten päätin jo aikaa sitten, että en osta, ennen kuin vastaan tulee riittävän ajaton ja laadukas malli, joka istuu just eikä melkein omaan vaatekaappiin istuva. Ja kun sellainen tulee vastaan, olen valmis maksamaan vähän enemmän. Tämä täytti kriteerit ja tulee olemaan varmastikin enemmän käytössä kesäkauden jälkeen, mutta vielä ehtii ennen kuin säät lämpenevät kesävaatteille.

Neule taas on löytöjä omasta vaatekaapista. Alussa se jäi pyörimään epävarmojen pinoon. Tavallaan tykkäsin neuleesta, mutta oli tunnustettava, etten ole käyttänyt sitä aikoihin. Tyypillisesti olen laittanut kiertoon suurimman osan sellaisista vaatteista, mutta tämän kunto ei ollut enää priimaa, joten päätin, että käytän loppuun asti. Ja kun vedin neuleen päälle, se tuntuikin tosi hyvälle ja keräsi vielä mieheltä ihastuneet kommentit, joten epävarmuus karisi. Neule saa ehdottomasti jäädä, ja nyt nostettuna etualalle se on ollut lyhyen ajan sisään päällä jo useamman kerran. Hyvä löytö siis, pitäisi siivota vaatekaappi vähän useammin.

Neule muuten edustaa asun vanhaa puolta, se on ostettu 11 vuotta sitten Barcelonasta ja onkin vilahdellut blogikuvissa silloin tällöin vuosien varrella. Mistä muuten tuli mieleen, että tässä koronakaaoksessa unohdin kokonaan, että blogini täytti viime kuun puolella 12 vuotta, huh. Tähänkö on tullut, moinen virstanpylväs saa enää pahaisen pikaisen maininnan postauksen lopussa?

Neule: Easywear / Nahkahame: Depeche / Kaulakoru: Pernille Corydon /
Nilkkurit: Sixty Seven / Laukku: LUMI / Takki: Mango

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.