Olen viilettänyt ihan koko kevään trenssissä muutamaa hassua bleiseripäivää lukuun ottamatta, ja vasta viime viikolla muistin nahkatakit. Haaveilen edelleen konjakkisesta nahkatakista, mutta koska sellaista ei ole, on tyydyttävä mustaan siitäkin huolimatta, että se tuntuu paikoin vähän turhan synkältä. Vaikka sunnuntaina paistoi aurinko, valkkasin mustan nahkatakin vaihtelun kaipuussani ja lisäsin asuun vielä ripauksen synkkyyttä niitein. Keveyttä kokonaisuuteen toi superkevyt silkkipaita ilman alustoppia, hups. Tunsin itseni melkein alastomaksi, vaikka valkkasinkin peittävät liivit ja itse pusero kuultaa läpi suht hillitysti. Harmillisesti kuviin oli jäänyt pusero pääntiestä vähän ryppyyn, mutta älkää välittäkö siitä!

nahkatakki 3nahkatakki 01niittikaulakoru 2'nahkatakki 25nahkatakki 45nahkatakki 8niittikengat 2Nahkatakki: Vila / Hame: Selected / Silkkipaita: Massimo Dutti / Laukku: Marc Jacobs / Kaulakoru: Lindex / Niittirannekoru: Glitter / Helmirannekoru: Aarikka, saatu / Kengät: Julie Dee

Katso myös nämä

12 comments

Vastaa

Aivan ihana kokonaisuus :) Ja toi kaulakoru ja korkkarit ovat kyllä aika päheet :)

Vastaa

Oi, kiitos ihana! Hih, nää korkkarit on kyllä hauskat – edestä klassiset, takaa rouheat :)

Vastaa

Siis mitä, täällähän on kokonaan ihan uusi aikakausi käynnissä! Ensin ne kuumat länkkärikuvat ja nyt tää rokkimimmi, vislaaaan!

(Ihanat kengät. Noiden vuoksi voisin harkita kestäväni jopa vähän päkiäkolotusta!)

Vastaa

Jee, ihan mahtavaa, että toimii! Hih, mitäs sitten seuraavaksi keksisi? :D

Nää kengät on kyllä niin kivat, mutta myönnettävä on, ettei kyllä ne ihan parhaat jalassa ;)

Vastaa

Ihana tuo kaulakoru ja tosi upea kokonaisuus! Miten mä bongailenkin jatkuvasti noita houkuttelevia kaulakoruja sun blogista ;) Edelleen harjoittelen kaulakorujen käyttöä, mutta sulta löytyy niin ihania yksilöitä, että voi kun osaisi ottaa itsekin tavaksi täydentää asukokonaisuutta jollain kivalla kaulakorulla! Saisi yksinkertaiseen paitaan heti jotain pientä räväkkyyttä :)

http://beauty-highlights.blogspot.fi/

Vastaa

Oi kiitos!! Kaulakoruilla saa kyllä ihan hirveästi aikaa, itse rakasta juuri sitä, että ne tavallaan kuin viimeistelevät kokonaisuuden ja samalla niillä voi myös vaikuttaa kokonaisuuden henkeen! Sen helposti unohtaa, että pienillä asioilla voi olla valtava merkitys! :)

Vastaa

Wau mikä hieno asu TAAS kerran!!! :)

Vastaa

Oi, ihana! Kiitos!! :)

Vastaa

Todella upealta näytät, ihanat vaatteet & korkkarit :)
T. Anne

Vastaa

Oi, kiitos ihanista sanoistasi, olen otettu!! Ihanaa vappua :)

Vastaa

Nyt on kyllä ihan supermagee asu. Siis todella. Tän pitäisi olla ossain maistenlehdessä ja otsikkona voisi olla; mista paloista keräät klassisen naisen rockimman tyylin.

Vastaa

Oohlalaa! Kun yleensä pukeudut niin asiallisesti, niin on ihanan piristävää nähdä tämmöistä himpun verran rohkeampaa asua. Ja tämä on kuitenkin täydellisesti hyvän maun rajoissa. Toi ohuttakin ohuempi pusero on aivan ihana ja nostaa tän asun ihan uudelle tasolle!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.