Menin jo sanomaan, että nyt pitäydytään kesäkaudessa ja hellehatuissa, mutta pakko pyörtää päätös ja viritellä vielä vähän syystunnelmia vappuhuuman keskellä. Kävin nimittäin viime perjantaina ihanan Shoe loverin Anskun kanssa kurkkimassa lisää syysuutuuksia ja bongasin joukosta muutaman herkun (okei, aika monta..) ja jostain kumman syystä erityisesti ihania kenkiä.

Päällimmäisenä mieleen jäi huippu-uutinen; LUMI lanseeraa laukkujen jatkoksi kenkämalliston. Ja vielä millaisia kenkiä! Erityisesti supertyylikkäät mustat nilkkurit jäivät mieleen, mutta unohtuivat tallentaa kameran muistikortille (instagramin puolelta löytyvät kyllä), mutta hienoja olivat kyllä muutkin. LUMI on hivuttautunut hiljalleen omaan tietoisuuteen ja hyvin liki omaa makua (vai onko minun makuni hivuttautunut lähemmäs LUMI:n tyyliä? Hmm..), ja merkistä on tullut varsin varteenotettava vaihtoehto laukkurintamalla (ja nyt myös kenkäpuolella) laadukkailla, leikkisillä ja sopivasti naisellisilla malleillaan. Niissä yhdistyy kivasti persoonallisuus ja ajattomuus, tykkään!

autumn lumi

Oma lukunsa on tietenkin kaikkien tuntema Minna Parikka, jonka kenkiä en vieläkään ole päässyt kokeilemaan jalkaan asti. Mutta katsellut olen sitäkin enemmän, eikä niitä voinut olla nytkään huomaamatta. Pupunkorvia, tupsuja, glitteriä ja karvaa – näissä kengissä ei tule tylsää, olen ihan varma siitä! Myönnettävä on, etten kaikkein leikkisimpiä popoja kertaluontoisia kokeiluja lukuun ottamatta osaisi nähdä itselläni, mutta Parikan klassisemmat mallit sytyttävät kyllä.

autumn minna parikka autumn minna parikka 2

Mutta kyllä pörrökin viehättää, mutta enemmän vaatteissa kuin asusteissa. Niinpä sydämen vei unelmapehmeä Uneinsin vaaleansininen, aavistuksen laventeliin vivahtava takki. Aivan ihana! Mettikää sirojen ja supernaisellisten asusteiden rinnalle, vaikkapa ihan muuten mustan kokonaisuuden parina. Kelpaisi!

autumn uneinsautumn katri niskanen

Katri Niskanenkin iski jälleen ja klassisten vaatteiden vierellä koreili huomiomagneettina hauska höyhenmekko. En tiedä kuinka käytännöllinen se on, mutta älyttömän hienon näköinen. Yhdistäisin sen huippukorkeisiin korkoihin ja pieneen iltalaukkuun, hiukset rennolle nuturalle ja menoksi. Muuta ei täydelliseen kokonaisuuteen tarvitsisikaan.

Mutta palataan vielä hetkeksi asusteisiin, Next Generationin jalkinemallistossa vilahti hauska armykuosi. En ole vieläkään syttynyt armyhenkeen noin niinkuin ylipätään, mutta myönnettävä on, että maastokuosiset avokkaat tahtoisin. Näissä kengissä ei korko ihan kolahtanut, mutta kuosi sitäkin enemmän. Ja kun puhutaan kengistä, täytyy mainita myös laukut. Furlalta tulee jälleen ihan mielettömiä yksilöitä ja voisin tehdä Furlan putiikista oman laukkuhuoneeni, niistä kun tuntuu iskevän kaudesta riippumatta vähintään joka toinen. Syysuutuuksissa viehätti eniten sievä toffeenväri ja kauniit kuosit sekä pinnat.

autumn furla

Viimeisenä sormia syyhytti Ted Baker, jolla on mielestäni paljon tosi oivaltavia ja kauniita vaatteita sekä asusteita. Tyylistä siis tykkään paljon, mutta hinta-laatusuhde vähän arveluttaa. Silti, ihania juttuja oli hyllyt taas täynnä, niittilaukkuja, kukka-avokkaita, kimaltavia koruja ja näyttäviä saappaita. Voi että, niin nättiä!

autumn ted bakerautumn ted baker 2

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Oh ihania juttuja ! Vaikka pidän kesästä niin vaatteet ym. on syksyllä paljon ihanempia.

Vastaa

Voi niinpä, olen ihan samaa mieltä – jostain syystä syysmallistot kolahtavat ihan joka kerta, niissä vain on sitä jotain! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.