Ale on pyörähtänyt ihan odottamatta käyntiin jo monessa paikassa. Parin päivän sisään olenkin sortunut sähköpostiin kilahtaneisiin nettikauppojen aleilmoituksiin ja pikapikaa pyörähtänyt myös parin liikkeen aletarjontaa katsomassa.

Bikbokin koruhylly on muutenkin  minulle paikka, josta on vaikea olla lähtemättä kassan kautta, eikä tilannetta nyt helpottanut -70 prossan kylttien hohtaessa asusteosastolla. Kotiutin kolmet korvakorut, mutta enemmänkin olisi tehnyt mieli, tarvetta vain ehkä ei ole – korurasia on viime aikoina täyttynyt herkullisista statement-henkisistä koruista nopeammin kuin niitä ehtii käyttää.

bikbok korvakorut

Tänään poikettiin myös Stockan Outletissa, jossa on aina ale, ja nyt erityisen hyvä ale. Tammiston Outlet-myymälä on sulkeutumassa ja se muuttaa keskustaan elokuussa, One Wayn alakertaan, joten koko liike oli jo alennetuista tuotteista vielä 40 prosentin lisäalessa. Nyt siis kannattaa suunnata tekemään löytöjä! Minäkin tein. Guessin nahkainen laukku, jota olin aiemminkin katsellut, oli nyt niin hyvän hintainen, etten voinut jättää sitä ostamatta. Myös laukun alla näkyvä pusero tarttui matkaan.

guess laukku

Vähän huolettaa miten outlet -löytöjen käy kun liike siirtyy keskustaan, silloin viimeistään kun siellä on kaikki ja siten ehkä mahdollisuus erityisen hyviin löytöihin on pienempi kuin nykyisen myymälän kanssa. Hyvä puoli taas on, että sitten se on lähempänä ja kynnys poiketa valikoimaa tsekkaamassa on selvästi matalampi. Mielenkiintoista seurata, millaiseksi uusi outlet muodostuu.

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Kiitos muistutuksesta, en ole aikapäiviin käynyt Stockan outletissa! Jaa-a, luulenpa, että tosiaan on vaikeampi tehdä löytöjä sieltä tulevaisuudessa. Guessin laukku on tosi kauniin värinen!

Vastaa

Suosittelen ehdottomasti poikkeamaan ennen elokuuta, musta nimittäin myöskin tuntuu, että keskustaan siirtyminen tarkoittaa yhtä kuin löytöjen loppu. :/ Kiitti, itsekin ihastuin juuri tuohon väriin, syvä punainen iltakelpoinen laukku on siintänyt haaveissa jo pitkään! :)

Vastaa

Korvikset ovat ihan sinua, tuon puseron tykkäisin minäkin pukea ylleni.
Kateeksi käy, kun sä aina asun mukaan valitset laukunkin. Mä en pysty siihen, koska puolet elintärkeistä tavaroistani olis sitten aina jossain toisessa veskassa kuin siinä mikä mulla on mukana. Juhlatilaisuuksissa skarppaan, mutta muuten mulla on aina mukana 2 v sitten Lontoosta ostamani ruskea nahkalaukku. – Tylsä ihminen.

Vastaa

Myönnän kyllä, että itselläkin on usein vaikeuksia pikkulaukkujen kanssa, ja muutenkin laukun vaihdossa, se vain on niin helppo napata aamulla matkaan laukku, jossa on kaikki jo valmiina :) Tosin, taidan olla pukeutumisessa sen verran pilkun viilaaja, että jos se ”edelispäivän laukku” ei vain istu värimaailmaan, vaihdan kiireenkin ja tavaroiden jäämisen (ja niitähän jää sinne ”väärään” laukkuun harva se päivä) uhalla.

Ruskea väri laukussa on onneksi tosi monikäyttöinen, se on melkeinpä monikäyttöisempi kuin musta – riittävän pehmeä vaaleisiin väreihin, mutta sopivan tumma synkempien värien pariksi. Ei siis lainkaan huono laukku- ja värivalinta :)

Vastaa

Oi kun kivoja koruja ja laukkukin on herkullisen punainen. :) Minun oli kyllä tarkoitus olla shoppailulakossa, mutta voi olla, että on pakko poiketa kaupungille pikaisesti jos jotain kivaa löytyisi. Asun talvet Lontoossa ja minua kyllä harmittaa, etten ole siellä koskaan alejen aikaan, mutta kukkarolle se on ehkä ihan hyvä juttu. :)

Vastaa

Oih, kommenttisi oli jostain syystä eksynyt roskapostikansioon, mutta onneksi tulin vilkaisseeksi sinne ja sain poimittua sen talteen! Pahoittelut, ei siis tarkoituksella viivästynyt julkaisu :)

Alet ovat kyllä varsin haastavaa aikaa shoppailulakkolaiselle – ja voisin kuvitella, että erityiseti Lontoon alennusmyyntien aikaan säästäminen olisi liki mahdotonta! Itsekin yritän pitää kukkaron nyörit nyt kiinni, sillä olen varma, että reissusta löytyy vaikka mitä, mutta kuten huomaat, ihan en pystynyt ;) Noh, onneksi en nyt sentään ihan hirveästi tuhlannut, ja nämä pääsevät aivan varmasti pian käyttöön!

Vastaa

Upeat löydöt

Vastaa

Kiitti! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.