Jos kesällä mieli ja pukeutuminen seilasi suurissa linjoissa, nyt fokus on yksityiskohdissa.

Ehkä arki on sen verran kiireisempää, että laajojen kulmien sijaan mieli keskittyy pienillä jutuilla tekemään viikoista kauniimpia. Sama kai pukeutumisessa, evakkoelämän rajallinen vaatekaappi ja syyssäiden rajoitukset saavat ihan uudella tapaa kiinnostumaan yksityiskohtien vaikutuksesta.

Tämän syksyn hittejä ei tarvitse pitkään miettiä.

Viininpunainen, tietenkin – sekä isoissa että pienissä pinnoissa. Viininpunainen toimii niin huulimeikissä, kynsissä, vaatteissa kuin asusteista esimerkiksi laukuissa ja huiveissa. Tuorein laukkuhankintani on, tietenkin, viininpunainen.

Syyslemppareita onkin simppelit nahkalaukut, joko pienet tai tosi isot. Välimaasto on nyt tyystin jäänyt vaille käyttöä. Iso imee sisäänsä kaiken, pieni taas saa tarpeen vaatiessa kivan parin kangaskassista. Olen myös oppinut pärjäämään vähemmällä, joten usein pelkkä pieni laukku riittää.

Silmälasit, edelleen. Ne jos mitkä toimii juuri syysasujen kruununa!

Ihanat villaneuleet. Raidalliset, yksiväriset ja ehdottomasti lämpimät.

Tyttömäiset mekot ja denimkuosi niin hameissa kuin puseroissa.

Skarpit kaulukset tuomaan ryhtiä kepeisiin mekkoihin ja raamittamaan neulepaitoja. Kokonaisuus pysyy keveänä kun vähän huijaa, eli kauluspaidan sijaan tyytyy ihan vain kauluksiin. Nämä ASOSilta tilaamani ovat olleet kovassa käytössä ja viimeistelleet monta lookia!

Tuorein ihastus on rusetit. Ostin tänään Glitteriltä kaksi, samettisen (joka materiaalina lukeutuu sekin syyssuosikkeihin) ja sellaisen ohuen, mutta söpösti hiuksia myöten valuvan. Tiedän olevani huono laittamaan hiuksia, mutta ehkä nämä ovat niin helppo yksityiskohta, että onnistun. Tai ainakin nämä ovat syy opetella vähän lisää. Ehkä jo viikonloppuna Tallinnan lookini viimeistelee rusetti takaraivolla?

Rusettiklipsi: Glitter / Silmälasit: Gucci, Instrumentarium / Villaneule: & Other Stories /
Denimhame: Monki  / Laukku: Royal Republic

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Viininpunainen sopiikin syksyyn:)

Vastaa

Kyllä, ehdottomasti! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.