Mikä raukean rauhallinen sunnuntai! En päässyt ulos asti, vaikka alun perin se oli tarkoitukseni. Ensin iltapäivällä, mutta sänky olikin liian mukava ja päivätorkut jatkuivat Viaplayhin. Kahlasin läpi kaikki Älä koskaan pyyhi kyyneleitä paljain käsin -osat, ja mikä erinomainen kokonaisuus se olikaan, suosittelen lämpimästi!

Illalla ajattelin poiketa edes lyhyellä happihyppelyllä pienen lenkin muodossa, mutta kas, tässä olenkin kirjoittamassa postausta enkä suinkaan lenkkarit jalassa kirpeässä ulkoilmassa. Mutta välillä tällaisetkin päivät ovat kivoja, etenkin kun ne alkava rauhallisella brunssilla – joka edelleen on siivoamatta, kuten tästä sängyltä juuri nyt avautuvasta näkymästä voi päätellä (itseni tuntien astiat roikkuvat tuossa vielä ainakin huomiseen). Kotitekoista shakshukaa, itse tehtyä granolaa, lucumalla kuorrutettuja mulperikarkkeja ja muita herkkuja, aika kivaa! Syöminen on.

Ainoa huoli tämän haahuilupäivän jälkeen on, miten sitä saakaan nukuttua vietettyään koko päivän ihan vain oleillen  ja vieläpä suurimmaksi osaksi sängyssä. Ehkäpä nollaan mieleni jonkin kevyemmän katsottavan parissa.

Siirsin muuten tuossa eräs päivä puolivahingossa sohvan uuteen paikkaan. En olisi ajatellut, että pienessä kodissani on paikkavaihtoehtoja noinkin isolle elementille, mutta kas, sehän sijoittuikin hyvin jakamaan huonettani. Samalla myös näkymä parani, joten siivouksen tietä tehty siirto poikikin isomman ilon!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.