Nyt on aluillaan aika, joka tunnetaan myös akuutin asukuvapulan ajanjaksona. Tänään iltakuudelta keskustassa kulkiessa tajusin, kuinka hämärää jo on, eikä edes kelloja ole vielä siirretty. Huh ja apua. Pimeys tuntuu ja vähän myös pelottaa, synkkä kausi kun harvemmin on kohdellut mieltä silkkihansikkain. Toisaalta, jos ensilumi sataa ajoissa ja kenties jää maahan, tuohan se valoa. Mutta silti. Lumi, yök.

Noh, itken sitä lisää myöhemmin. Ehtiihän tässä vaikka kuinka. Nyt asukuvia parin viikon takaa, kun niitä vielä kertyi – ja ylipäätään oli ihan kiva sää. Syksy sentään on pääasiassa ollut hyvä ja kaunis. Jotain mukavaakin ennen kuin talvi iskee vasten kasvoja.

Poolo: Samsoe&Samsoe / Mekko: Monki  / Nilkkurit: Beatrice
Kuvat: Elsa, Oi Mutsi Mutsi

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Aivan ihanat kuvat! Juuri sopivasti säröä jota rakastan <3

Vastaa

Oi, kiitos ihana! :)

Vastaa

Ihana tuo hame!

Itse taas odotan, että tulisi kunnon talvi ja lunta. Sen takia, että olisi valoisampaa, mutta myös sen takia, että haluan päästä hiihtämään ja rinteeseen. Niin ja sen takia, että koirat eivät tuo rapaa sisään. Vanhemmiten tämä loka-, marraskuu on ollut murhaa minulle. Varsinkin jos sataa. ”Pimeys vie hengen multa.” Dilemma onkin, että en missään nimessä enää halua muuttaa pois Suomesta, mutta haluaisin nukkua tämän pimeimmän ajan. Lumi tosiaan helpottaa asiaa hirveästi.

Vastaa

Ah, mä niin tiedän tuon tunteen, että kaamoskausi iskee vuosi vuodelta kovemmin. On suorastaan pelottavaa, kuinka pahasti tämä pimeys vaikuttaa, lamaannuttaa. Tekisi todella mieli vain kömpiä jonnekin piiloon nukkumaan. Mulla tosin lumi ei auta, se vain tuo ekstraelementin, kylmyyden, jota vihaan. Pimeässä leudossa sentään saan jotenkin tsempattua itseni liikkeelle, tyyliin jumppaan tai etätöihin kahvilaan, mutta pakkasten vaatima kerrospukeutuminen siihen vielä lisää on kynnys, joka saa ihan liian helposti vain jäämään kotiin sisälle, ja sitä inhoan, elinpiirin kaventumista sängyn ja jääkaapin välimaastoon :D Synkkyyden ohella, tietty.

Mutta ihana kuulla, että lumi sulla auttaa! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.