Vielä reilut kolme vuotta sitten käytin mustaa nahkatakkia ahkerasti, mutta jostain syystä se alkoi yhtäkkiä tuntumaan ihan liian kovalta ja käyttö väheni radikaalisti. En kuitenkaan ole raaskinut luopua parista mustasta nahkatakistani, sillä olen ajatellut, että ties vaikka intoutuisin niitä taas joku päivä käyttämään. Silloin tällöin olen sovitellutkin niitä ja yrittänyt saada istumaan asuun, mutta silti jokin kumma on tökännyt vastaan ja olenkin laittanut mieluummin päälle vaikka ihan perinteisen mustan bleiserin, joka on synkästä väristä huolimatta tuntunut vähän pehmeämmältä valinnalta.

Viime viikolla pressipäivänä tein kuitenkin poikkeuksen, luulen, että sen sai aikaan keveä silkkimäinen mekko (tai yöpaita, kuten mies totesi sen nähdessään), joka kaipasi rinnalleen kontrastia, jottei olisi liian tyttömäinen makuuni. Silloin musta nahkatakki tuntuikin juuri oikealta valinnalta! Hyvä siis, etten hankkiutunut siitä aikoinaan eroon, näköjään käyttökertoja vielä kertyy!

silkkimekko daysilkkimekko 01silkkimekko 4silkkimekko 03silkkimekko 22

Mekko: Day Birger et Mikkelsen / Nahkatakki: Vila / Nilkkurit: Vic

Psst. Huomasin, että tällä hetkellä jättämissänne kommenteissa ei toimi linkit nimimerkeistä sivuillenne/blogeihinne (kommenttikenttään laitetut linkit kyllä), pahoittelut tästä, asia on työn alla, eli toivottavasti saadaan pian toimimaan!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.