Jos eilen oli todella jännittävä päivä, niin niin oli myös viime viikon keskiviikkona! Kokoonnuimme Emmin ja Sallan kanssa H&M:n Aleksanterinkadun myymälään juttelemaan tulevan kesän trendeistä ja kuvaamaan niiden tiiimoilta pieni video, ja sekös vasta jännää oli! Myönnän, ettei olo kameran ja kameraryhmän edessä ollut yhtään luonteva, päinvastoin, omaa vuoroa odottaessani hikoilin jännityksestä ja kameran käynnistyessäni pinnistelin pitämään mielessä edes puolet siitä, mitä olin ajatellut sanoa. Olisin ehkä tarvinnut muutaman oton saadakseni pulssin tasaantumaan, heh. Ihaillen katselin Emmiä, joka oli niin superluonteva kameran edessä, etten voi muuta kuin nostaa hattua!

Mutta takaisin Pivoon! Hehkutinkin aiemmin Cityshopparin löytymistä Pivosta (jota muuten on nyt ekaa kertaa moneen vuoteen on tullut käytettyä ihan kunnolla) ja nyt on lisää syytä nostaa Pivoa esiin, sinne kun on tullut muiden etujen rinnalle H&M Vip -kortti, joka tuo mukanaan vaihtuvia etuja. Nyt siellä on muiden muassa tarjous, jolla saa 20 prosenttia alennusta valitsemastaan tuotteesta puhelimen kännykän ruutua kassalla vilauttamalla!

Kertauksena vielä niille, joille Pivo ei ole tuttu, eli kyseessä on maksuton kännykkäsovellus, johon voi yhdistää OP:n maksukortteja oman tilin ja kulutuksen seurantaan, mutta muiden pankkien asiakkaita se palvelee lähinnä erilaisten etujensa myötä. Pivon voi ladata vaikkapa täältä tai oman puhelimen sovelluskaupan kautta.

hm ja pivo

Yhteistyön puitteissa koottiin kaikki kolme omat kesälookit sekä miehelle että naiselle. Itse en millään osannut tehdä valintaa ja loppujen lopuksi kokosin tohkeissani kolme naisten asua ja kaksi miesten, ennen kuin viime hetkillä päädyin valitsemaan jatkoon nämä kaksi. Naisten kollaasista tosin on lipsahtanut uupumaan hauska kuviollinen laukku, joka olisi viimeistellyt kokonaisuuden. Toisessa kollaasivaihtoehdossani koristi samainen hapsulaukku kuin Sallalla ja Emmillä on akonaisuuksissaan, ja se on muuten juuri sellainen, jonka mielelläni ottaisin omaksi kesälaukukseni!

Facebookissa on käynnissä kisa, jossa äänestämällä omia asusuosikkejasi osallistut kilpailuun. Osallistujien kesken arvotaan 100 euroa shoppailurahaa H&M:lle, eli kannattaa käydä valkkaamassa suosikit täällä, Pivon fb:stä.

Ja sitten se video, huiii. Ihana video ja ihana kuvaustiimi, mutta omassa haastatteluosuudessa olo on kuin peuralla ajovaloissa ja niin mielelläni olisin ottanut oman osuuden uusiksi, mutta sillä mennään mitä tuli sanottua heh. Ehkä joku päivä opin vielä ja pääsen edes osin eroon kameran käynnistymisen mukanaan tuomasta jäykkyydestä ja saan luontevuutta video-olemiseen. Tai sitten en. No mutta, sitä ei kai saa selville muuta kuin yrittämättä uudelleen siitä huolimatta ja kertaamalla, kertaamalla ja kertaamalla?

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dm8DJAbOZuc

Ps. Huomenna tulee ruutuun blogikirppiksen eka osa! Koin fiksuimmaksi jakaa asusteet ja vaatteet eri postauksiin, joten aloitetaan huomenna asusteilla. :)

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Turhaan jännitit, lopputulos on ihan luontevan ja luonnollisen oloinen. Jos et itse olisi jännitystä maininnut, niin en itse ainakaan siihen videolla millään tavalla kiinnittänyt huomiota. Mutta toisaalta, kukapa ei olisi ihan pikkuisen jännittänyt vastaavassa tilanteessa. Minä ainakin olisin :) Mutta hyvä lopputulos ja näytit niin nätiltä, as always :)
Ja kiinnostus heräsi tuohon Pivoonkin. Ehkä voisi kokeilla, tutustua ainakin tarkemmin.

Vastaa

Voi kiitos kovasti!! Kai sitä on itse vaan niin kriittinen ja toisaalta, kun tietää miten paljon kameran takana hikoili, on vaikea katsoa kuvaa neutraalisti :) Ja voi että, hikoilinkin! Dödö petti jo alkuvaiheessa ja kasvoja kuumotti jännityksestä (heh, onneksi ne tosiaan eivät näy kameralla), mutta huh, ihanaa, etten mennyt sentään ihan puihin ja noissa ”liikkuvissa” kuvissa olo oli jo rennompi kuin haastatteluosuudessa. Ehkä se tästä, treeniä vaan! :)

Vastaa

Hei toihan oli tosi hyvä, ja minusta sä vaikutit äärimmäisen luontevalta! Ei todellakaan tarvetta millekään uusintaotoksille tai muille <3

Vastaa

Voi kiitos! Hih, ei kyllä tuntunut yhtään luontevalta, mutta ihana jos ei paljastu katsojalle ;D

Vastaa

Jo vain, sä olet ollut taas ihan ylikriittinen itsesi suhteen, mutta niinhän siinä helposti tuppaa käymään itse kullakin. Minäkään en jännitystä huomannut, ja pidin osuuksistasi esim. Emmin osuuksia huomattavasti enemmän, sillä olet selkeästi Aikuinen Nainen ja osaat puhua ja käyttäytyä sen mukaisesti. (Ja EI, aikuisuudella en tarkoita tätimäisyyttä, vaan naisellista kypsyyttä.)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.