Tänään heräsin ensin neljän paikkeilla, sitten katsoin hetken Netflixiä kunnes nukahdin taas, heräten lopulta hieman puoli kymmenen jälkeen. On ihanaa, että nukkumisen paine on kadonnut. Ei haittaa vaikka valvoisin keskellä yötä, sillä sen voi ottaa takaisin aamulla. Karkeasti ottaen rytmi on ottanut ison harppauksen myöhäisemmäksi, sekä illoissa että aamuissa. Ei ole tavatonta, että saavutan aktiivisimman hetken myöhään illalla ja kukun ylhäällä vielä kahdelta yöllä, mutta vastaavasti nukun pidempään. Ja oikeastaan näinä reiluna parina viikkona olenkin pyrkinyt pitämään kiinni siitä, että mihinkään ei tarvitsisi lähteä ennen puolta päivää. Syksyn tullen se toki tulee muuttumaan, mutta nyt olen todella tarvinnut tätä.

Lisäksi odotan mielenkiinnolla, millaiseksi oma luontainen rytmi kehittyy ja mihin aikoihin vakiintuu. Se on itselle todella tärkeää, kehon ja mielen kuuntelu. Vaikka näinä parina viikkona heittelyä on ollut paljon, ei tarvitse hetkeäkään miettiä todetessa, että olen nukkunut enemmän ja paremmin kuin todella (pelottavan) pitkään aikaan.

Tarvitsen runsaasti unta (kuten muutkin), mutta aikaisen herätyksen paine tai stressi pilaa sen mahdollisuudet silmänräpäyksessä. Niinpä kaikkien itse yrittäjyyteen liitännäisten asioiden ohella odotan myös sitä, millainen vaikutus sillä pitkällä tähtäimellä on, että saa nukuttua paremmin ja myös itselle luontaisempaa rytmiä kuunnellen. Huomaan nimittäin, että näin vanhemmiten aikaiset aamut ja huonot yöt vaikuttavat aiempaa enemmän ja pahimmillaan luovat koko arjelle ikävän väsymyksen verhon. Siitä aion päästä eroon, ja kaikki merkit tällä lyhyellä kokemuksella viittaavat siihen, että se on hyvinkin mahdollista kun yrittäjyyden kautta työntekoa on mahdollista rytmittää uudella tapaa.

Unirytmin muuttumista sivuten kello lähentelee nyt iltaseitsemää, ja tulin vasta läheiseen kahvilaan läppärin kanssa. Jotain, mitä en menneenä vuotena koskaan jaksanut enää näinä aikoina. Vaikka otsikko viittaa toimistoon, oikeasti tämä asu ei ole ollut päällä toimistossa, mutta olisi hyvinkin voinut olla. Puolipitkä hame ja rento solmittava toppi ovat sekä mukavat, että erittäin toimistokelpoiset.

Pusero: Zara / Hame: H&M / Sandaalit: Vagabond / Laukku: Coach

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Hei, Näyttää varsin kivalta kesä toimistolookilta. Voisitko paljastaa mistä löytyy toi ihana laukku ? Onnea uudelle yrityksellesi!

Vastaa

Oi, kiitti! Tämä on Coachin laukku, tilattu Booztilta :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.