Pitäisi oikeastaan tehdä kaikkea hyödyllistä, kuten siivota tai suunnitella ensi viikon lopulla edessä olevaa Kölnin reissua, mutta vastavaihdetut lakanat ja pehmeä sänky vetävät liikaa puoleensa. Tekee mieli vain hapuilla Netflixin äärellä ja juoda teetä. Toisaalta, ehkäpä sekin on ihan sallittua. Onhan sentään sunnuntai ja olen jo muuten ehtinyt viikonlopun aikana melko paljon. Kuten vaikka eilen poikkeamaan pitkästä aikaa Töölönlahden kupeessa sijaitsevassa Talvipuutarhassa.

En muistanutkaan, miten kiva tila on kyseessä. Emme olleet Elsan kanssa ainoita paikalle eksyneitä vaikka sää oli harmaa ja sateinen. Puutarhaan löytänyt piknik-porukoita, kitaraansa tapailevia, kirjaa lukevia ja kuka mitäkin. Kivaa rentoutta.

Toinen paikka, jonne on eksyttävä toiste, on Helsinginkadulla sijaitseva Rupla. Suuntasimme vain sadetta pakoon päiväkahville, mutta brunssipöytää sivusilmällä vilkuillessa päätimme palata kahvilaan joku viikonloppu myös brunsseilemaan. Taisinkin jo aiemmin sanoa, että brunsseilu on niitä asioita, joita haluan tänä vuonna tehdä viime vuotta enemmän, niinpä yritän painaa mieleeni kiinnostavia aamiaispaikkoja poiketakseni niissä heti sopivan hetken tullen.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.