Se aika kuusta kun syytä niputtaa yhteen edellsikuun kulutetut kosmetiikat. Enkä voi lakata ihmettelemästä, että mihin ihmeeseen viime kuu oikein kului? Juurihan tunnuin tekevän vastaavaa listaa..

1. Patyka Body Wash*. Patykan tuotteet ovat ihania! Ranskalainen luonnonkosmetiikkabrändi, jota vain ei voi vastustaa. Suihkugeeliä olen käyttänyt ennenkin ja toimii täydellisesti. Ihanasti vaahtoava, miellyttävä koostumus, lempeä tuoksu ja supertyylikäs pakkaus. Jos on valmis panostamaan vähän ekstraa, tämä on silloin mainio valinta!

2. Patyka Body Oil* on taattua Patyka-laatua. Laadukas pakkaus ja ihana sisältö. Tykkään vartaloöljyistä, etenkin talvikautena säärille, jotka hautuvat sukkisten alla. Täyteläinen tuote, joka toimi omasta mielestäni parhaimmillaan pyyhekuivalla iholla yötä vasten

3. V10 Plus LX Advanced Lifting Cream Treatment* oli täydellinen tuote. Heittämällä paras kasvovoide, jota olen pitkään aikaan käyttänyt. Uskallan sanoa, että ehkä jopa koskaan. Viivyttelin purkin jämien kanssa viimeiseen asti ja käytin tuotetta yövoiteena ihan vain spessutapauksissa, silloin kuin seuraavana päivänä oli tiedossa jotain tärkeää ja halusin ihon olevan takuuhehkuva aamulla herätessä. Tämä ei pettänyt koskaan vaan ihon kunto tuntui silmin nähden paremmalta. Olen varma, että tulen palaamaan tämän voiteen äärelle vielä, sillä nyt jo huomaan kaipaavani tätä!

4. Estelle&Thild Sparkling Citrus Bloom Body Scrub* on ihana! Olen käyttänyt näitä useita ja joka kerta ihastuttavat tuoksullaan ja koostumuksellaan. Tykkään paljon. Ainoa miinus on melko kookas muovipurkki, joka tuntuu harmilliselta heittää roskikseen, mietin siis ympäristöystävällisyyttä. Luonnonkosmetiikkamerkki kuitenkin kyseessä, joten haluaisin ajatella, että pakkausten ekologisuuskin olisi otettu jollain tapaa huomioon (tästä en siis tiedä, jos joku tietää, niin huikatkaa!). Muuten kaiken kaikkiaan ihan huippu, kuten vartalovoiteetkin (ja kasvovedet!).

5. The Body Shop Strawberry Body Washia* jostain syystä ensinä vähän välttelin. En tiedä, ehkä jotenkin ajattelin, etten ehkä tykkäisi siitä ja aina jokin muu tuote ajoi ohi. Asiaan saattoi vaikuttaa sekin, etten hirveästi ole käyttänyt The Body Shopin tuotteita sitten teinivuosien. Mutta ihan suotta seisotin kaapissani, tämä olikin aika kiva! Ensiksikin supersuloisen tuoksuinen, selvästi mansikkainen. Toiseksi, koostumukseltaan kiva, vaahtova ja mukavasti rakennetta. Ei huono lainkaan, päinvastoin – positiivinen ylläri!

6. Rexona Action Sense Anti-Perspirant oli näppärä perusdödö, johon uskalsi luottaa pidempinäkin päivinä. Suosin roll-oneita, joten siinäkin mielessä tämä sopi omaan makuun!

7. Vita Liberata Faboulous Self Tanning Tinted Lotionia rrrrrakastan. Ihana, ihana tuote. Ei lisättävää!

8. Yotuel CLassic Mint Whitening Toothpaste on ihan huippuhammastahna. Suosikkihammastahnani, joka on kulkenut vuosia matkassa mukana. Hellävarainen, hoitava ja hampaita kirkastava. Tykkään tosi paljon!

9. YSL Touche Éclat kuuluu tuotteisiin, joista vain en luovu. Ihana, korvaamaton ja lähes päivittäisessä käytössä!

10. Isa Dora UnderCocer Face Primer* oli ihan kiva pohjuustusaine. Koostumus sopi hyvin peittämään ihon pieniä epätasaisuuksia ja olikin ehdottomasti parhaimmillaan siinä. Meikin pysyvyyteen en mainittavasti kokenut olevan vaikutusta, joten pohjan silottamisessa parhaimmillaan. Ei ollut itsellä arkikäytössä (silloin en muutenkaan käytä muuta pohjustajaa kuin silmämeikin), mutta tärkeämpinä päivinä kyllä!

11. LUMENE Blueberry kulmakynä on ihan luotto. Sävy nro 3 on omille kulmakarvoilleni juuri täydellisen ja hinta-laatusuhde kaikin puolin kohdillaan. Tämän pariin palaan yhä uudelleen ja uudelleen.

12. H&M High Impact Eye Colorin sävystä Fine Chinasta on niin ikään tullut luottotuote. Täydellinen hyväpigmenttinen vaalea sävy, joka tuo valoa katseeseen. Tässäkin hinta laatuun nähden täyttä priimaa! Onneksi hamstrasin näitä varastoon, sillä kyllästymisestä ei tietoakaan!

13. Biozell Keratin Heat & Styling Spray* on kuulunut luottotuotteisiini jo pitkään. Hinta-laatusuhteeltaan loistava tuote, joka sekä hoitaa että tuo lämpösuojaa. Tykkään!

14. TIGI Bead Head Masterpeace on toiminut reissulakkanani minikokonsa puolesta. Ihan ok, kevyt pito ja kaikin puolin helppo tuote eksyneiden suortuvien hallintaan. Käytän nykyään vähemmän lakkaa, mutta kun käytän, kaipaan ehkä pikkaisen vahvempaa pitoa, mutta reissu- /käsilaukkulakkana ajoi hyvin asiansa, voisin siis siihen tarkoitukseen ostaa uudelleenkin, mutten hankkisi isommassa koossa.

15. Batiste Original kuivashampoosta tuskin tarvitsee sanoa enempää, niin monta kertaa se on blogissani vilahtanut, että ehkä se puhuu jo omasta puolestaan. Suosikkikuivashampooni!

16. VICHY Ultra Soothing Sulfate-Free Shampoo* oli itselle tyystin uusi tuttavuus, en itse asiassa edes aiemmin tiennyt, että Vichyllä on myös hiustuotteita. Kiva ja toimiva perusshampoo, joka sopi hyvin käsitellyille hiuksilleni.

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Patykan tuotteet ovat kyllä aivan ihania :). Rakastuin varsinkin kyseisen merkin käsivoiteeseen, mikä auttoi todella hyvin ja nopeasti käsien kuivaan ihoon :).

Vastaa

Oi, mahtavaa, että olet tykännyt myöskin! Patykan käsivoide on kyllä huippu!! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.