Kuun taite oli vauhdikas, mutta jotenkin muuton kynnyksellä onnistuin pysymään kartalla siitä, mitä oikeastaan vanhan asunnon vikan kuukauden aikana kuluikaan loppuun kosmetiikkarintamalla. Tässä katsaus menneeseen kuuhun!

1 Beauty Garden Orvokkibalm* on supertäyteläinen kuivalle iholle ihana voide. Talvikautena hyvä, mutta kesäaikana itselle ihan liian runsas. Niinpä käytin lopun dekolteella ja kynsinauhoilla, joista jälkimmäiseen sopi itse asiassa mainiosti. Jos kaipaa rauhoittavaa voidetta kuivalle iholle, kannattaa tsekata tämä! Lisää Beauty Gardenista täällä.

2. Mossa Vitamin Cocktail Eye Cream* täytti kaikki raksit siinä, mitä toivon silmänympärysvoiteelta. Miellyttävä kevyt voidemainen koostumus, helppokäyttöinen ja hygieeninen pumppupullo, luonnokosmetikkaa ja vegaaninen. Kaikin puolin siis mainio tuote, jonka pariin voisin hyvin palata uudelleen. Sopii hyvin aikuiselle iholle, tuote sisältää hyaluronihappoa sekä vadelma- että tyrniuutetta.

3. NYX High Glass Finishing Powder, Medium.* En tyypillisesti käytä mainittavasti highlightereita tai muita kuultotuotteita, mutta tämä solahti käyttöön ihan huomaamatta, ja toimi omaan makuun ja sävymaailmana hyvin. Hyvä pigmentti ja kaunis luonnollinen kuulto, eli ei yhtään liian voimakas. Erityisesti kesäaikana toi kivasti hehkua kasvoille kevyen meikin rinnalla.

4. Biozell Argan Oilia* olen käyttänyt lukuisat kerrat. Pakkaus on muuttunut matkan varrella, mutta edelleen yhtä toimiva ha hinta-laatusuhteeltaan erinomainen tuote. Pumppupullo toimi näppärästi ja nappasi myös pullon pohjimmaiset öljyt hyötykäyttöön. Erinomainen pyyhekuivien hiusten pituuksiin hoitamaan sekä selvittämään. Ei jätä öljyiseksi tai tahmaiseksi, ja pari pisaraa riittää hyvin. Plussaa kotimaisuudesta!

5. Biozell Bioplex Bonder Shampoo ja Hoitoaine* ovat kotimainen vasitne monille Opa- ja Nioplex-tuotteille, eli tuovat suojaa ja vahvuutta hiuksiin. Biozell yllätti näillä raikkailla pakkauksillaan, jotka ovat supertyylikäät verrattuna Biozellin tyypillisiin melko voimakkaan värisiin pakkauksiin. Itse tuotteetkin toimivat tosi hyvin ja hyvä hinta-laatusuhde. Plussaa kotimaisuuden lisäksi siitä, että tuotteet ovat vegaaniset ja sisältävät UV-suojan. Näiden pariin voisin palata hyvin uudelleen!

6. Cien Sensitive Shampoo* ei ole sellainen, mihin todennäköisesi itse shampoo-ostoksilla päätyisin, mutta nyt kun sellainen oli kulkeutunut kotiin, olisi tuntunut hassulta olla käyttämättä. Ja hyvinhän se toimi. Melko tuju ollakseen hellävarainen, mutta toisaalta puhdisti hyvin. Lisäksi kävi hyvin miehen hiuksille että omilleni, joten taidettiin käyttää lopulta pullo suurin piirtein puoliksi. Plussaa ympäristömerkeistä ja käsittääkseni varsin edullinen tuote, eli ei kirpaise lompakkoa.

7. Budgie The Volume Mist.* Tykkään tosi paljon Kicksissä myytävän Budgien hiustenhoitotuotteista. Ne ovat kivan näköisiä, vegaanisia, kohtuullisen hintaisia ja ylipäätään tosi toimivia. Tämä volyymisuihke oli ennen kaikkea hoitava ja miellyttävän tuntuinen suihke pyyhekuiville hiuksille. Riittoisa ja miellyttävän tuoksuinen tuote. Tykkäsin!

8. Rexona Biorythm Anti-Perspirant. Olen läpi korona-ajan käyttänyt lähes pelkästään luonnonkosmetiikan deodorantteja, joten en ollut tullut huomanneeksi, että tämä on vedellyt jo hetken ihan viimeisiään. Hyvä perusdödö, jonka pitoa tarvitsen vaativiin sosiaalisiin päiviin, mutta koska niitä ei järin viime kuukausina ole ollut, olen pärjännyt luonnonkosmetiikan deodoranteilla mainiosti.

9. Nose Strips. Käytän säännöllisesti syväpuhdistavia ja ennen kaikkea mustapäille tarkoitettua poistolappuja, ja päätin vertailun vuoksi kokeilla vähän edullisempaa versiota vain todetakseni, että ei toimi kuten seuraavana mainittu Nivea. Parin euron lisähinta siis kannattaa maksa, nämä eivät pääse jatkoon.

10. Nivea Clear-up Strips on luottotuote. Poistaa mustapäät superhyvin. Käytän ensisijaisesti leukaan ja nenään, mutta välillä myös otsaan. Kun kiinnittää kunnolla kosteaan ihoon, mustapäät lähtevät järjettömän hyvin, mikä on ihana puhdistava fiilis. Toki ne tulevat nopeasti takaisin, mutta käytän silti säännöllisesti ja pidän freesaavasta tunteesta.

11. Pulp de Vie Cleansing Misellar Water* oli ihana! Ranskalaista luonnonkosmetiikkaa sekä hävikkikosmetiikkaa (lisää Pulp de Viestä täällä). Misellivesi oli mukavan iso pakkaus ja todella riittoisa. Kevyt ja miellyttävä koostumus, joka poisti hyvin myös meikin rippeet kasvoilta. Lämmin suositus!

12. Urtekram Nordic Berries Hand Soapin nappasin kaupasta kun vanha saippua loppui enkä löytänyt sopivaa täyttöpussia. Yritän ostaa aina ensisijaisesti luonnonkosmetiikkaa ja/tai vegaanista käsisaippuaa (siinä missä muutakin kosmetiikkaa), joten tämänkin ostopäätös perustui lähinnä edellisiin. Yleensä toki suosin täytettäviä saippuapulloja. Pidän Urtekramin saippuoista ja suihkusaippuoista, uudellakin asunnolla on tällä hetkellä Urtekramin käsisaippua. Mainio hinta-laatusuhde!

13. Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water Medium/Dark* on hyvä väritön ja helposti imeytyvä itseruskettaja. Vaahtomainen koostumus, joka on tuoksultaan mieto. Rusketusteho erittäin hyvä, mistä tykkäänkin Vita Liberatan tuotteissa! Ainoa miinus tässä oli sama kuin aiemminkin käyttämässäni Invisi-tuotteessa, pullon pumppu alkoi temppuilla jo melko varhaisessa vaiheessa, mikä teki tuotteen käytöstä tarpeettoman hankalaa. Koska tämä on tullut jo vastaan kahden eri kauden vastaavassa tuotteessa, voi hyvinkin olla sellainen riskitekijä, joka vaikuttaa jatkossa itseruskettavaa valitessa, vaikka tuote muutoin onkin mainio.

*Saatu blogin kautta.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.