Naamiorintamalla vallitsee rauha, nimittäin ehkä ekaa kertaa elämässäni kylppärin kaapista löytyy pelkästään mainioita kasvonaamioita ja vieläpä oman ihon jokaiseen tarpeeseen! Kaksi tuoreinta ovat muodostuneet ihan kaikkien aikojen suosikeikseni, mutta oma kysyntänsä on myös kahdella muulla vähän klassisemmalla tuotteella.

kasvonaamio 01

1. Uuteen suosikkinaamiooni tutustuin luonnonkosmetiikkaguruni Katja Kokon kautta kun eräässä tilaisuudessa kyselin, mikä neuvoksi neuvoksi näppyjä tehtailevan epäpuhtauteen taipuvaisen ihoni kanssa, jonka yksi ärsyttävimmistä ominaisuuksista on isot ihohuokoset (ja niihin kätkeytyvät mustapäät). Katja vinkkasi Juice Beauty Green Apple Peelistä, joka on siis kuoriva ja ihoa heleyttävä naamio ja ihan loistava tuote! Naamio on siitä poikkeuksellinen, että se todella tuntuu iholla. Muutaman minuutin jälkeen alkaa hassu kihelmöinti ja naamion poistamisen jälkeen iho punoittaa hetken kohdista, joissa naamiota on ollut, mutta sen jälkeen se kirkastuu ja kuulastuu silminnähden. Sopii siis loistavasti paksulle ja rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle, mutta tujuutensa takia en suosittelisi kuivalle tai herkälle iholle. Naamio myös kiinteyttää ja lupaa tasoittaa pigmenttimuutoksia. Ei siis kannata säikähtää pientä poltetta vaan laittaa rauhoittavaa kasvovoidetta naamion poiston jälkeen ja lopputulos on pian erinomainen! Itse käytän tätä iltaisin, jolloin saan levitettyä kasvoille yöksi hoitavan sekä kosteuttuavan yövoiteen.

2. Jo teini-iästä lähtien vakionäky kylppärissäni ovat olleet erilaiset savinaamiot, joista viimeisen vuoden olen käyttänyt Absolutionin Soins Purifiant syväpuhdistavaa naamiota, joka on miellyttävän tuntuinen valkoinen savinaamio. Monesta muusta savinaamiosta poiketen tämä ei jätä ihoa kuivan ja kiristävän tuntuiseksi vaan miellyttävän hoidetun oloiseksi, joten uskoisin, että sopisi myös herkemmällekin iholle. Savinaamion sekaan on ujutettu runsaasti vitamiineja tekemään naamiohetkestä entistä hoitavamman – sopii siis mainiosti aikuiselle sekaiholle!

kasvonaamio 03

3. Joukon kosteuttavin ja hemmottelevin on Dr Hauschkan Firming Mask, joka nimensä mukaisesti lupaa myös kiinteyttää ihoa. Itse kuitenkin olen mieltänyt tämän enemmänkin hellävaraiseksi ja ihanasti kosteuttavaksi täyteläisen koostumuksensa myötä, mikä tekee siitä loistavan talvikuivalle iholle. Vielä kun naamiota ei poista vedellä vaan pyyhkii varovaisesti pois, jää iho ihanan pehmeäksi. Sopii hyvin vanhemmalle iholle ja etenkin kuivuuteen taipuvaiselle!

4. Toinen ehdoton suosikkini on Exuviance Rejuvenating Treatment Masque, joka on ensin mainitun tapaan todella loistava! Väsynyt iho saa naamiosta boostia ja näyttää sekä tuntuu käsittelyn jälkeen heti freesimmältä. Naamio on geelimäinen ja se jähmettyy iholle eli vaikutusajan jälkeen lähtee hauskasti suurina liuskoina ihan vain vetämällä. Namioon tarttuu kuollutta ihosolukkoa, mikä kuorii kevyesti ihoa ja saa pinnan tuntumaan heti kuulaammalta ja sävyn näyttään tasaisemmalta. AHA-happo uudistaa ja tämäkin tuote sopii mainosti etenkin kaltaiselleni suurista ihohuokosista kärsivälle!

Kaikki tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

Kuulostavat hyvältä nämä tapaukset! Absolutionin Puhdistavasta naamiosta olen tykännyt itsekin todella paljon. Se on kyllä yksi parhaimmista puhdistavista kasvonaamioista! Tuosta Juice Beauty Green Apple Peelistä olen lukenut jostain toisestakin blogista ja se on alkanut kiinnostamaan. Nyt viimeistään meni hankintalistalle ;)

Vastaa

Oi, kiva kuulla, että olet kanssa tykännyt tuosta Absolutionin naamiosta! Kyseisellä sarjalla on kyllä monta maniota tuotetta :) Ja tuo Juice Beauty on kanssa loisto! Multa löytyy samaiselta sarjalta myös seerumi epäpuhtauksia vastaan ja sekin on mainio :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.