Myönnän altistuneeni katukuvassa ja liudassa blogeja jo aikaa vilkkuneille kookkaille kultakelloille, ja erityisesti Michael Korsin versioilta on ollut mahdotonta välttyä. Taistelin aikani trendiä vastaan, mutta jossain vaiheessa luovutin ja myönsin, tahdoin uuden kellon, sellaisen kultaisen ja vähän kookkaamman. Ihan vain itsepäivyyttäni päätin kuitenkin olla hankkimatta Korsin kelloa, vaikka oikein nättejä ovatkin ja olen niitä mielelläni muiden ranteissa katsellut, joten meni aikaa ennen kuin löysin omani. Toisaalta en edes aktiivisesti etsinyt, niin kellokuumeessa en sentään ollut, mutta kun sopiva sattui reissulla vastaan, oli siihen tartuttava.

Mieleinen osui silmään jo ihan matkan alussa Massimo Duttin lasivitriinissä, tiesin, että se oli siinä, mutta ihan varmuuden vuoksi päätin antaa asian vielä hautua, olihan edessä kolme pitkää viikkoa ja aikaa katsella ympärilleen. Matkan toiseksi viimeisenä päivänä palasinkin liikkeeseen ja myyjän hihkaistessa, että kyseessä oli viimeinen kappale, oli ostopäätös sinetöity ja kello päätyi Duttin kauniiseen paperipussiin. En tiedä yhtään Duttin kellojen laadusta, ainakin päällisin puolin se vaikuttaa laadukkaalta, mutta kestävyys paljastunee käytössä. Olen oikein tyytyväinen ostokseen, enkä malta odottaa, että saan uuden kellon pujotettua ranteeseeni! Ensin on kuitenkin käytävä hieman lyhennyttämässä ranneketta – saisikohan edes sen lomailun saamattomuudessa tehtyä? :)
    IMG_4029IMG_4039IMG_3988IMG_4052

Zaralla poikkeamistakaan ei Espanjassa voinut välttää ihan jo siksi, että hinnat tuntuivat olevan paikoin jopa selvästi edullisemmat kuin meillä. Niinpä reissun viime hetken ostoksiin lukeutui myös runsas helmikaulakoru (muistelen nähneeni vastaavaa myös meidän Zarassamme, joten järin uniikki yksilö tuskin on kyseessä) ja supersöpö vaaleansininen laukku, joka oli niin heräteostos kuin vain voi olla. Käyttöön se on päätynyt kuitenkin jo kahdesti, joten huono heräteostos se ei todella ollut. Tykkään haaleasta vaaleansninsestä väristä hurjasti, ja olen itse asiassa haaveillut koko kesän samansävyisistä nahkaisista avokkaista, mutta ainakaan vielä ei ole tullut vastaan yksiäkään. Väri näyttää kuitenkin ilmestyneen trendikartalle, joten ehkäpä sävy purjehtii pian myös jalkineisiin? Hihkaiskaa ihmeessä jos bongaatte jossain!

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Tosi kaunis kello! Kultaisesta on täälläkin haaveiltu pari vuotta varmaan. Kyllä se sitten tulee ostettua, kun ei enää jaksa haaveilla ;) Onneksi tarjontaa on! En tiennytkään, että Massimoltakin saa tämmöisiä. Toivottavasti laatu on hyvä :)

Vastaa

Kiitti! Nyt tuntuu kyllä monella merkillä olevan vastaava, ja hyvä niin, on sitten valinnanvaraa kun kellokuume käy liian kovaksi :) Itsekään en tiennyt, että vastaava Duttin valikomasta löytyisi, ja olikin iloinen ylläri. Hintakin vielä oli tosi kohdillaan, joten nyt täytyy toivoa, että kestävyys on yhtä hyvä kuin ulkonäkö! :)

Vastaa

Nuo on kaikki aivan ihania! Kultainen kello on itselläkin jo parin vuoden ajan kutkutellut mielessä, mutta sitä täydellistä ei ole tullut vastaan.
Tuo kaulakorukin on syötävän ihana!

Vastaa

Kiva kuulla, itsekin olen oikein oikein tyytyväinen löytöihin! Erityisesti tuo kultainen kello on kummitellut mielessä niin pitkään, että oli ihana vihdoin saada oma :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.