Rakastan yllätyksiä, isoja ja pieniä, ja tänään tipahti pieni yllätys postiluukusta eteisen lattialle. Olin raahautunut heräilemään sohvalle kun lattialle kilahti tavallista voimakkaampi ääni, hypin katsomaan millä posteljooni oli tänään päättänyt muistaa ja lattialla oven edessä nökötti pieni paketti. Revin sen auki (kyllä olen malttamaton) ja sisältä paljastui suloinen perhoskuvioinen käärö Jolielta.

Siinä vaiheessa maltoin mieleni, sillä tuota kauniisti pakattua ilmestystä ei vain olisi ollut soveliasta tuhota yhtä antaumuksella kuin kuplamuovikuorta. Sitä aikani tuijoteltua kiepsautin silkkipaperin auki ja sisältä paljastui vaatesuunnittelija Adriana Barran Kure Bazaarille seunnittelemat kolme Brazil Natural Colors -kynsilakkaa. Se mitä ranskankielisestä esitteestä ymmärsin, sävymaailmaan on inspiroinut brasialainen muoti – ei siis ihme, että sävyt Adriana, Saudabe ja Cariosa ovat vahvoja ja hehkuvia, ja henkivät sambaa, Rio de Janeiroa ja maan vivahteikkuutta. Ihanat ja niin täydelliset syyssävyt! Kiitos Jolie! <3

brazil natural colors 2brazil natural colors 3brazil natural colors 6

Nämä Limited edition -sävyt ovat Suomessa myynnissä ainoastaan Joliella, ja uudet sävyt löytyvät sekä Uudenmaankadun putiikista että verkkokaupasta, klik.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Eilen juuri katselin tuota Kure Bazaarin lakkavalikoimaa ja yritin valita, minkä sävyn haluaisin eniten… Olen siirtymässä yhä enemmän luomuvalikoimaan meikeissä ja KB tuntuu siksi parhaalta valinnalta kynsilakaksi, vaikka en ihan hirveän usein kynsiä lakkaakaan. Onko sinulla aiempaa kokemusta noista lakoista, oletko ollut tyytyväinen niihin?

Vastaa

Kuren lakkavalikoima on kyllä houkutteleva, ja joka kerta kun täydennän omaa kynsilakkavalikoimaani jollain Kuren sävyllä, keksin heti perään seuraavan minkä haluan. Ehkä pitäisi vain hankkia kaikki, heh.

Seuraavaksi hankintalistalla tosin on merkin aluslakka, sillä palan halusta testata miten se toimii ja voisiko sillä korvata nykyisen OPI:n aluslakkani. Olen siis ollut oikein tyytyväinen Kureen, omasta kaapista löytyy jo useita, ja sekä sävymaailma että laatu kolahtavat :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.