Heinäkuussa olisi voinut kuvitella kuluneen loppuun kesätuotteita kuten aurinkorasvoja ja suolasuihkeita, mutta toisin kuin aiempina kesinä, nyt olen viettänyt niin kaupunkiarkea, ettei biitsituotteille ole ollut tarvetta. Aurinkosuojalle toki, mutta siinäkin kasvoja ja dekolteeta lukuun ottamatta olen ensisijaisesti hakenut suojaa vaatteista ja keskipäivän lämpöä lähes huomaamatta välttäneenä. Mutta liuta kosmetiikka kului silti viimekin kuussa loppuun, alla eriteltynä mitä!

lumene bright now 2

1 Lumene Bright Now Hyaluronic Essence* oli todella positiivinen yllätys. Käytin seerumia iltaisin yövoiteen alla ja tuote tuntui kaikin puolin miellyttävälle. Imeytyi hyvin ja sopi sameuteen taipuvaiselle hieman epäpuhtaalle iholleni erinomaisesti! Voisin ehdottomasti käyttää uudelleenkin!

2. SAMPAR Equalizing Foam Peel* oli kiinnostava kuorintatuote, siinä ei siis ole mekaanisia rakeita vaan geelimäinen aine levitetään pariksi minuutiksi kasvoille ja sitten hierotaan kasvoihin sekä loput olen huuhdellut pois. Kirkastava ja hellävarainen, varsin näppärä tuote!

3. Yves Saint Laurent Touche Éclat on täydellinen valokynä, ei ole sen voittanutta. Vuodesta toiseen luottotuote, jolle en enää haikaile löytäväni vaihtelua – miksi vaihtaa toimivaa!

luonnonkosmetiikka 2

4. Patyka Body Wash* oli yleillinen, kuten koko Patykan brändi. Kaunista suihkusaippuaa oli ilo käyttää ja tuote tuntui riittoisalta. Omaan nenään miellyttävä ja hyvin mieto tuoksu, olisi ehkä jopa saanut olla voimakkaampikin. Silti kaikin puoli ihana tuote!

5. Jurlique Balancing Cleancer* oli todella miellyttävä kasvojenpuhdistusaine. Poisti meikin hyvin, vaahtoutui ihanasti ja kaiken kaikkiaan mainio tuote, jossa yhdistyi tehokkuus ja hellävaraisuus. Lisää putsarista täällä.

6. Mádara Pihlaja Daily Defence Body Butter* oli ihanan täyteläinen vartalovoi, täydellinen kuivalle iholle! Levittyi kivasta ja myös imeytyi hyvin, eli ei jättänyt paksuudesta huolimatta ihoa lähmäiseksi tai raskaaksi. Plussaa siitä, että tuote on vegaaninen.

biozell hoitosuihke 2

7. Biozell Vahvistava Lämpösuojasuihke* on kuulunut vakiotuotteisiin jo kauan. Hoitava suihke, joka sisältää lämpösuojan, niinpä olenkin käyttänyt aina föönauksen yhteydessä. Käytännössä siis joka pesun jälkeen. Hinta-laatusuhde erittäin kohdillaan!

8. Batiste Original Dry Shampoo on aina yhtä toimiva. Toistaiseksi paras käyttämäni kuivashampoo. Hinta vain on mielestäni vähän liikaa täällä, etenkin verrattuna hintatasoon Briteissä, mutta ei auta, laatu kun kuitenkin on kohdallaan!

9. Biozell Kuivashampoo Limited Edition* oli näppärä laukkukokoinen tuote. Hyvä perus kuivashampoo, mutta ei silti omasta mielestä yllä Batisten tasolle.

lavera body scrub 2

10. Herbina Mango Spa Vartalokuorinnasta* tykkäsin paljon! Ihana koostumus ja täydellisen kokoiset rakeet. Tehostin tosin kuorivaa vaikutusta yhdistämällä tämän kuorintahanskaan ja toimi erinomaisesti niin. Kevyt mangon tuoksu.

11. Lavera Smoothing Body Scrub* ei varsinaisesti sykähdyttänyt. Verrattuna edellä mainittuun Herbinaan, kuorintateho oli heikompi. Tuoksu toki oli miellyttävä ja aine itsessään kauniin näköistä, mutta se ei luonnollisesti vielä riitä siihen, että päätyisin hankkimaan tätä. Ei siis valitettavasti pääse jatkoon.

12. Bath & Body Works Kitchen Lemon Hand Soap* on ollut keittiösaippuanani nimensä mukaisesti. Sitruunainen ja syväpuhdistava, erinomainen keittiötuote. Ja todella riittoisa! Tykkäsin.

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.