Hiukset kuntoon biotiinilla! + arvonta

Yhteistyössä Vitabalans Oy:n kanssa.

Onkin mennyt hetki siitä kun olen kirjoittanut hiuksista ja hiusten kasvatusprojektistani. Tai en tiedä voiko nykytilaa enää projektiksi kutsua. Se ei toki tarkoita, etteivätkö hiukset olisi mielessä. Tai ehkä pikemminkin aihe tulee luokseni, sillä tuskin kuluu pariakaan viikkoa, ettei joku jossain, joko kommentoisi jollain tapaa hiuksiani. Moni havahtuu toteamaan, että onpas niistä tullut pitkät – missä välissä? Tai sitten kysytään, miten ne on värjätty. (Ei ole, piiitkään aikaan enää, oma väri vain kasvaa miten sattuu ja latvaväri levähtää alaspäin ajan kanssa. Villi pehko, joka joinain päivinä asettuu kauniisti, toisina leijailee miten sattuu.)

Kolmas kysyy, olenko syönyt jotain hiusten kasvua edistänyttä lisäravinnetta. Näin kävi esimerkiksi taannoin kampaajallakin käydessäni. Luottokampaajani totesi hiuksiani harjatessa, ettei vain millään pysty uskomaan, että kyseessä on samat hiukset, jotka ensi tapaamisella olivat harvat ja hapsut. Ei kuulemma olisi uskonut, että niistä kasvaa näinkin paksut.


Pituus on osin edelleen hämmennys itsellekin. Tiesin kyllä, että hiukseni ovat luonnostaan suht paksut, olivathan ne olleet sitä joskus aikana ennen pidennyksiä, vaalennuksia ja kaikkea sitä tyhmää säätöä. Pituutta taas havahdun itsekin toisinaan hämmästelemään peilin heijastuksesta, lähtötilanne kun on hyvässä muistissa. Hiukseni ovat nyt jo lähes sitä, mitä ne ovat koskaan pisimmillään olleet, mutta nyt olen niihin ehdottomasti tyytyväisempi kuin koskaan aiemmin.

Projektista ei siis voi varsinaisesti puhua, sillä nykyinen olotila hiusten kanssa rento. Toki väriä välillä mietin, mutta totean, etten halua palata värjäyskierteeseen, joten olkoon näin. Omaan väriinkin silmä on tottunut yllättävän hyvin ja nyt tietyllä tapaa jopa haikailen tummempaa – jotain sellaista, mitä en aiemmin osannut ajatellakaan. Vahvasti värjätty ei tulisi enää mieleenkään, luonnollinen ja luonnollisen näköinen sävy sekä hyväkuntoinen hius on ehdottomasti in.

Ja vastauksena vitamiinilisäkysymyksiin, kyllä, olen läpi kasvatusprosessini käyttänyt biotiinia kuureittain.

Miksi Biotiini Balans Hair & Nail?

Hiusten sisäosa koostuu keratiinisäikeistä ja luonnollisesti hius rakentuu juuressa, jossa keratiinisolut tuottavat keratiini-proteiinia, joka sitten kovettuu hiuksen sisäosan säikeisiin. Sama tapahtuu myös kynsissä, siksi samalla kun vaalitaan sisäisesti hiusten kuntoa, hoidetaan myös kynsiä. Biotiini taas on B-vitamiini, joka osallistuu oleellisena tekijänä keratiinin muodostumiseen.

Hiusten kuntoon sekä rakenteeseen vaikuttavat monet osatekijät aina perinnöllisyydestä ravintoon ja stressitekijöihin, mutta hyvä pohja varmistetaan riittävällä biotiinin saannilla. Toki biotiinia saadaan myös ravinnosta, mutta ravintolisä paikkaa arjen mahdolliset vajeet ja tarjoaa rakennusmateriaalia hiukselle terveeksi ja vahvaksi kasvamiseen. Biotiinia on vesiliukoinen vitamiini, eli sitä turvallista käyttää.

Biotiinin vaikutusta tehostaa metioniini, joka on välttämätön aminohappo ja sisältää rikkiä. Oleellisen yhteisvaikutuksen takia kotimainen Biotiini Balans Hair & Nail -ravintolisä sisältää molempia, sekä biotiinia että metioniinia. Lisäksi vitamiiniyhdistelmään on lisätty sinkkiä, jonka vaikutus kohdistuu etupäässä ihoon. Sinkkiä tarvitsemme kollageenin ja elastiinin muodostumiseen, sekä sillä on vaikutus myös luuston kuntoon. Biotiini Balans Hair & Nail on siis todellinen kauneudenhoidon sisäinen täsmätuote!

Lisäksi bonuksena se sopii vegaaneille, joilla muuten on riski biotiinin vähille jäämiseen ravinnosta (biotiinia saadaan mm. sisäelimistä, kananmunasta ja viljatuotteista). Lisäksi siihen päätyminen on loistava tilaisuus tukea kotimaista. Biotiinilisän valmistaja Vitabalans on kotimainen yli 30-vuotias perheyritys Hämeenlinnasta ja Biotiini Balans Hair & Nail -tuotteella on Avainlippu-tunnus!

Saatavuus

Nykyään superhelppoa on, että monia vitamiineja ja ravintolisiä saa ihan perus marketeista, sama on Biotiini Balansin kanssa. Hinta on edullinen (12 euron paikkeilla), tuote tehokas ja sitä myydään ympäri Suomen hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa. Pinkkiä Biotiini Balans-pakkausta kannattaa bongailla esimerkiksi Tokmanneilta ja isoimpien kaupunkien suurista K-marketeista, Prismoista sekä monesta muusta!

Voita vuoden biotiinit!

Osallistumisohjeet arvontaan

Osallistu arvontaan ja voita vuoden biotiinit, sekä bonuksena D- ja B12-vitamiinit! Jätä kommenttisi tähän postaukseen nimimerkillä varustettuna ja olet mukana paketin arvonnassa.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 25.6.2017 klo 24:00 asti.

Voittaja saa 5 pakettia Biotiini Balans Hair & Nail –tuotetta, 2 purkkia D-vitaminiia (20µg, maku salmiakki) ja 2 purkkia Betax B12-vitamiinia, kaikki kotimaisen Vitabalansin tuotteita. Itse käytän biotiinia kuuriluontoisesti ja D-vitamiini sekä B12-vitamiini kuuluvat osaksi päivittäistä ruokavalioitani.

ARVONTA PÄÄTTYNYT!

Huom. yhden biotiinikuurin jälkeen suositellaan pitämään kahden viikon tauko, jonka jälkeen voi aloittaa biotiinivalmisteen ottamisen uudelleen, mikäli tarvetta.

Tuotteet saatu yhteistyön puitteissa. Kuvat: Ilona / Torpan tyttö.

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Pin on Pinterest

Ilahduta kommentilla!

avatar
Anne H_P
Anne H_P

Kokeiluun menee :)

HeliM
HeliM

Mukana :)

Kutri

Taivas, nyt tämäkin täti taas intoutuu kommentoimaan, koska mullahan ei tunnetusti ole hiuksia, vaan skandinaaviset HÖYHENET. Ja ellei Onnetar potkaise, niin tiedänpähän, mitä suunnistan ostamaan.

Mirka
Mirka

Tulisi kyllä niin tarpeeseen! ?

anna s.
anna s.

Mukana arvonnassa :)

Maryann
Maryann

Mukana!

tiinuliinu
tiinuliinu

Mukana!

JennaO
JennaO

Omat hiukset on sellaiset lirut, että ihan hävettää. Ohuet ja hapsottaa joka suuntaan. Ois kiva kokeilla, josko näistä olisi apua! :)

Teija
Teija

Mukaan! Ihania ja hyödyllisiä tuotteita.

Piijuli
Piijuli

Aivan huippu arvonta!!! Toi ohut hiirenhäntä kaipaa biotiinia eikä D- eikä (varsinkaan) B12-vitamiinit pahaa tee!!!! Todellakin siis mukana <3

Marketta
Marketta

Mukana arvonnassa! Olen käyttänyt Biotiinia kuurina viime talvena, nyt menossa toinen kuuri, ja hiukset eivät ole ikinä kasvaneet näin paljon ja olleet näin hyvässä kunnossa?

KirsiT
KirsiT

KirsiT
Hieno arvonta, olen siis mukana.

Sannis
Sannis

Tulisi kyllä tarpeeseen, joten ilman muuta mukana arvonnassa!

Maisamiisa
Maisamiisa

Mukana, tekisi omille hapsukoille varmasti hyvää :D

Paula
Paula

Mukana ?

Epa
Epa

Ikävä kyllä on niin ohuet hiukset, joten kokeilisin mielelläni :)

AinoLinda
AinoLinda

Kiva olisi päästä testaamaan tätäkin valmistetta.

Kardemumma
Kardemumma

Ehdottomasti mukana arvonnassa!

Upeat hiukset sinulla! Oma värisi on niin kaunis, etten siihen sinuna koskisi.

Omat hiuksenu ovat ohuet ja latvat harottavat nopeasti superkuivina. Kunpa löytäisin toimivan ratkaisun. :)

Marikki
Marikki

Kivalta ja luonnolliselta näyttävät hiuksesi, niin ja vahvoiltakin:-)
Heti tuli sellainen olo,että tekee mieli kokeilla Biotiini balansia. Mukana arvonnassa siis!

Rina
Rina

Mukana arvonnassa!

Tuire
Tuire

Upeat hiukset sinulla ? Mukana!

HeidiS
HeidiS

Osallistun arvontaasi, HeidiS

hilkka
hilkka

Mukana arvonnassa :)

Meg
Meg

Olisi kyllä todella mielenkiintoista kokeilla saisiko biotiinilla vauhtia omienkin hiusteni kasvuun!

Heli Heinonen
Heli Heinonen

Mukana arvonnassa :)

Laura
Laura

Kelpaisi mun hiuksille ja kynsille!

MarjaKoo
MarjaKoo

Mukana, tätä pitää kokeilla.

Arely
Arely

Kokeilisin myös mielelläni, eli mukana!

Helena
Helena

Huippu arvonta! Mä oon mukana :)

Anki
Anki

Mukana, nämä tulisi todella tarpeeseen lukuisien vaalennusten jälkeen.

Haiha
Haiha

Tähän arvontaan osallistun! Minulla ei tule kovasti panostettua ulkonäön hoitamiseen, mutta hiuksista olisi kiva aloittaa, sillä kolmen vuoden stressi ja huonosti nukkuminen ovat jättäneet niihinkin jälkensä.

Satuj
Satuj

Mukana arvonnassa!

Ansu
Ansu

Tosi hyvää jälkeä on biotiini hiuksillesi tehnyt! Toinen hyvä on kollageeni, itse olen käyttänyt joko pelkkää kollageenia tai kollageeni-biotiinivalmistetta kuureina. Auttaa ihan todella, myös hiustenlähtö on vähentynyt!

Milli
Milli

Itse yritän kasvattaa sekä väriä että kerroksia pois. Kiva nähdä, että kärsivällisyys tuo tulosta!

Aila
Aila

Hiukset kaipaavatkin vähän ravinteita.

Minna
Minna

Mukana!

Arja
Arja

Tarpeeseen tulisi!

SonjaM
SonjaM

Tätä on pitänyt hankkia niin kauan kuin olet näistä vinkkaillut, mutta edelleen on hankkimatta. Toivottavasti onni suosii:D

SonjaM
SonjaM

Ai niin, se sähköpostiosoite olisi ollut ihan kätevä edelliseen viestiin, jos onni suosisikin:D

Paltsu
Paltsu

Hiukset on kyllä ihan ok paksut eikä ihan kaikkein huonoimmassa tolassa muutenkaan, mutta ainahan voi kokeilla parantaa! Joten mukana arvonnassa :)

Matsalikka
Matsalikka

Mukana! :)

nellis
nellis

Ilman muuta testaisin hetimiten. Tukka tarttis ravintoo ;)

nellis
nellis

Tulis tarpeeseen :)

tiiu
tiiu

Mukaan!

Jii
Jii

Tämä paketti ois kiva voittaa! Biotiinia on ollut tarkoitus kokeilla jo pidempään, mutta aina se on jäänyt… Hiukset kyllä kaipais jotain lisäboostia!

Virve
Virve

Mukana arvonnassa!

Hetariina
Hetariina

Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan :)

aisha
aisha

Tulen mukaan arvontaan :) Sinulla on upeat hiukset! terkuin, aisha

PaulaKoo
PaulaKoo

Tätä olisi kiva päästä kokeilemaan, eli mukana arvonnassa.

sikkuralla
sikkuralla

Mielelläni kokeilisin.

wpDiscuz