On ollut melko (okei, vähättelyä, todella) uuvuttava viikko ja paikoin raskaskin, mutta tuntuu, että nyt viikonloppuna olen saanut kerättyä voimia ja kasattua ajatuksia niin, että ensi viikko tuntuu mielessä jo ihan hallittavalta kokonaisuudelta. Ehkä joskus kirjoitan lisää, ainakin pariin otteeseen olen aloittanut postausta, jonka sitten kuitenkin olen deletoinut. Katsotaan, katsotaan.

Tänään olen joka tapauksessa koko päivän väsännyt huomista postausta, luvassa siis hiusjuttuja! Siihen keskittyessä unohtui kokonaan luonnokseen tämä asukuva, joka piti julkaista jo päivällä. Noh, käyhän se nytkin.

Käytän melko vähän perinteisiä housuja, siis farkkuja kyllä, mutta suoria housuja tai sen tyyppisiä, mutta joskus kyllä. Oikeastaan omistan vain parit, joista ihan oikeasti pidän ja joissa tunnen oloni mukavaksi, muut käytännössä joutaisivat kiertoon. Nämä Katri Niskasen trumpettilahkeiset ovat niistä toiset. Malli on superimarteleva ja levenevästä lahkeesta huolimatta klassinen. Pariksi riittää käytännössä ihan simppeli yläosa, kuten vaikka näin kesä aikaan ihan vain toppi.

Toppi: & Other Stories / Housut: Katri Niskanen
Kuva: Ilona / Torpan tyttö

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.