Ensin remontti oli odottelua, ja nyt yhtäkkiä alkoi tapahtua ja tämä viikko on mennyt kirjaimellisesti remonttipölyssä. Olen joka aamu noussut itselle erittäin epätyypillisen varhain, mikä näkyy ja tuntuu. Kun aamut ovat yhtäkkiä aikaistuneet, olen nukkunut levottomasti ja nukahtaminen kestää. Päivit liikkeessä ja kaikenlaista rempparomua kantaessa illalla huomaa, kuinka pohkeet ja selkä kivistelee. Mutta vaikka kuulostaa valittamiselta, niin oikeasti se on vain tottumattomuutta. Todellisuudessa olen innoissani ja koen äärimmäisen mielenkiintoiseksi nähdä remonttiprosessia näin pintakerroksia syvemmältä. Sitä paitsi, tiedän tämänkin olevan vain vaihe. Ensi viikolla rytmi on taas vähän erilainen ja seuraavia näkyviä muutoksia saa taas odotella, ja sitä ennen onkin hyvin aikaa ideoida, vaikkakin tiettyjen valintojen lukkoon lyömisessä alkaa olla jo kiire.

Ensi viikolla siis suhaan materiaalivalintoihin tutustumassa, mutta tänäkin viikonloppuna on tarkoitus tehdä samaa kuin edeltävänä, yrittää ottaa aikaa erossa remppajutuista. Oikeasti oli tarkoitus tehdä pieni roadtrip, mutta koska sääennusteet vaikuttavat epävakailta ja oma väsymysaste on korkealla, oli parempi siirtää suunnitelmia eteenpäin ja pyhittää viikonloppu rennolle olemiselle.

Nämä kuvat ovat viime viikonlopulta, jolloin saimme nauttia valloittavan hoitokoiran seurasta. Sitä sympaattista resque-koiraa olen ikävöinyt tällä viikolla ja krooninen koirakuume on nostellut päätään. Tällä viikolla huomasin katselevani tulevaa kotia koiranomistajan kulmasta, joten saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mutta ei mennä asioiden edelle, ensin kesää ja asunto asuttavaksi!

Pusero: H&M / Hame: Selected / Kengät: Vagabond / Korikassi: & Other Stories

 

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Laattapiste.fi valikoimissa on Terazzo tasoja, sieltä voisi kysyä.

Vastaa

Kiitos vinkistä, käyn maanantaina tutustumassa valikoimaan! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.