Viikko on mennyt vauhdilla ja on aika hurja ajatus, että viikon kuluttua on jo juhannus. Mihin alkukesä on oikein mennyt? Toisaalta, sen pohtimisen sijaan kai parempi pysähtyä miettimään, mihin loput kesästä haluaa käyttää! Haaveita ja toiveita on monia, mutta kun pysytään kepeissä asioissa, niin tietenkin helppoon ja kauniiseen kesäpukeutumiseen. Tennareiden seuraksi kaipasin kauniita ja käytännöllisiä kesäsandaaleita, ja hetken pähkäilyn jälkeen päädyin klassisiin puukenkiin.

Kävin sovittelemassa useita, jopa hauskan värisiä, kuten punaista ja keltaista, mutta jos jotain olen oppinut viime vuosina, niin tylsin väri on oikeasti usein se käytännöllisin. Koska kesä ei ole turhan pitkä ja siten sandaaleille tule järjettömästi käyttökertoja koko vuoden mittakaavassa, parempi panostaa sellaisiin, jotka käyvät vähän kaiken kanssa.

Päädyin siis mustiin maltillisen korkoisiin Swedish Hasbeensin popoihin, enkä voisi olla tyytyväisempi. Ne ovat mukavat jalassa ja menevät niin farkkujen kuin mekkojen parina. Toinen vastaava hankinta on talvella ostettu Coccinellen pikkulaukku. Se on maailman klassisin ja tylsästi musta. Himoitsin punaista, mutta näin jälkikäteen olen äärimmäisen tyytyväinen, että pysyin kiinni päätöksessäni hankkia vain ajatonta. Tämä käy asuun kuin asuun ja siten on tullut käytettyä ja valtavan monta kertaa, punainen ei ikinä olisi käynyt yhtä moneen asuun. Takana siis taitavat olla ne ajat kun jaksan väri-iloitella asusteissa!

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.