Yhteistyössä Vitabalans Oy:n kanssa.

Onkin mennyt hetki siitä kun olen kirjoittanut hiuksista ja hiusten kasvatusprojektistani. Tai en tiedä voiko nykytilaa enää projektiksi kutsua. Se ei toki tarkoita, etteivätkö hiukset olisi mielessä. Tai ehkä pikemminkin aihe tulee luokseni, sillä tuskin kuluu pariakaan viikkoa, ettei joku jossain, joko kommentoisi jollain tapaa hiuksiani. Moni havahtuu toteamaan, että onpas niistä tullut pitkät – missä välissä? Tai sitten kysytään, miten ne on värjätty. (Ei ole, piiitkään aikaan enää, oma väri vain kasvaa miten sattuu ja latvaväri levähtää alaspäin ajan kanssa. Villi pehko, joka joinain päivinä asettuu kauniisti, toisina leijailee miten sattuu.)

Kolmas kysyy, olenko syönyt jotain hiusten kasvua edistänyttä lisäravinnetta. Näin kävi esimerkiksi taannoin kampaajallakin käydessäni. Luottokampaajani totesi hiuksiani harjatessa, ettei vain millään pysty uskomaan, että kyseessä on samat hiukset, jotka ensi tapaamisella olivat harvat ja hapsut. Ei kuulemma olisi uskonut, että niistä kasvaa näinkin paksut.


Pituus on osin edelleen hämmennys itsellekin. Tiesin kyllä, että hiukseni ovat luonnostaan suht paksut, olivathan ne olleet sitä joskus aikana ennen pidennyksiä, vaalennuksia ja kaikkea sitä tyhmää säätöä. Pituutta taas havahdun itsekin toisinaan hämmästelemään peilin heijastuksesta, lähtötilanne kun on hyvässä muistissa. Hiukseni ovat nyt jo lähes sitä, mitä ne ovat koskaan pisimmillään olleet, mutta nyt olen niihin ehdottomasti tyytyväisempi kuin koskaan aiemmin.

Projektista ei siis voi varsinaisesti puhua, sillä nykyinen olotila hiusten kanssa rento. Toki väriä välillä mietin, mutta totean, etten halua palata värjäyskierteeseen, joten olkoon näin. Omaan väriinkin silmä on tottunut yllättävän hyvin ja nyt tietyllä tapaa jopa haikailen tummempaa – jotain sellaista, mitä en aiemmin osannut ajatellakaan. Vahvasti värjätty ei tulisi enää mieleenkään, luonnollinen ja luonnollisen näköinen sävy sekä hyväkuntoinen hius on ehdottomasti in.

Ja vastauksena vitamiinilisäkysymyksiin, kyllä, olen läpi kasvatusprosessini käyttänyt biotiinia kuureittain.

Miksi Biotiini Balans Hair & Nail?

Hiusten sisäosa koostuu keratiinisäikeistä ja luonnollisesti hius rakentuu juuressa, jossa keratiinisolut tuottavat keratiini-proteiinia, joka sitten kovettuu hiuksen sisäosan säikeisiin. Sama tapahtuu myös kynsissä, siksi samalla kun vaalitaan sisäisesti hiusten kuntoa, hoidetaan myös kynsiä. Biotiini taas on B-vitamiini, joka osallistuu oleellisena tekijänä keratiinin muodostumiseen.

Hiusten kuntoon sekä rakenteeseen vaikuttavat monet osatekijät aina perinnöllisyydestä ravintoon ja stressitekijöihin, mutta hyvä pohja varmistetaan riittävällä biotiinin saannilla. Toki biotiinia saadaan myös ravinnosta, mutta ravintolisä paikkaa arjen mahdolliset vajeet ja tarjoaa rakennusmateriaalia hiukselle terveeksi ja vahvaksi kasvamiseen. Biotiinia on vesiliukoinen vitamiini, eli sitä turvallista käyttää.

Biotiinin vaikutusta tehostaa metioniini, joka on välttämätön aminohappo ja sisältää rikkiä. Oleellisen yhteisvaikutuksen takia kotimainen Biotiini Balans Hair & Nail -ravintolisä sisältää molempia, sekä biotiinia että metioniinia. Lisäksi vitamiiniyhdistelmään on lisätty sinkkiä, jonka vaikutus kohdistuu etupäässä ihoon. Sinkkiä tarvitsemme kollageenin ja elastiinin muodostumiseen, sekä sillä on vaikutus myös luuston kuntoon. Biotiini Balans Hair & Nail on siis todellinen kauneudenhoidon sisäinen täsmätuote!

Lisäksi bonuksena se sopii vegaaneille, joilla muuten on riski biotiinin vähille jäämiseen ravinnosta (biotiinia saadaan mm. sisäelimistä, kananmunasta ja viljatuotteista). Lisäksi siihen päätyminen on loistava tilaisuus tukea kotimaista. Biotiinilisän valmistaja Vitabalans on kotimainen yli 30-vuotias perheyritys Hämeenlinnasta ja Biotiini Balans Hair & Nail -tuotteella on Avainlippu-tunnus!

Saatavuus

Nykyään superhelppoa on, että monia vitamiineja ja ravintolisiä saa ihan perus marketeista, sama on Biotiini Balansin kanssa. Hinta on edullinen (12 euron paikkeilla), tuote tehokas ja sitä myydään ympäri Suomen hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa. Pinkkiä Biotiini Balans-pakkausta kannattaa bongailla esimerkiksi Tokmanneilta ja isoimpien kaupunkien suurista K-marketeista, Prismoista sekä monesta muusta!

Voita vuoden biotiinit!

Osallistumisohjeet arvontaan

Osallistu arvontaan ja voita vuoden biotiinit, sekä bonuksena D- ja B12-vitamiinit! Jätä kommenttisi tähän postaukseen nimimerkillä varustettuna ja olet mukana paketin arvonnassa.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 25.6.2017 klo 24:00 asti.

Voittaja saa 5 pakettia Biotiini Balans Hair & Nail –tuotetta, 2 purkkia D-vitaminiia (20µg, maku salmiakki) ja 2 purkkia Betax B12-vitamiinia, kaikki kotimaisen Vitabalansin tuotteita. Itse käytän biotiinia kuuriluontoisesti ja D-vitamiini sekä B12-vitamiini kuuluvat osaksi päivittäistä ruokavalioitani.

ARVONTA PÄÄTTYNYT!

Huom. yhden biotiinikuurin jälkeen suositellaan pitämään kahden viikon tauko, jonka jälkeen voi aloittaa biotiinivalmisteen ottamisen uudelleen, mikäli tarvetta.

Tuotteet saatu yhteistyön puitteissa. Kuvat: Ilona / Torpan tyttö.

Katso myös nämä

95 comments

Vastaa

Kokeiluun menee :)

Vastaa

Mukana :)

Vastaa

Taivas, nyt tämäkin täti taas intoutuu kommentoimaan, koska mullahan ei tunnetusti ole hiuksia, vaan skandinaaviset HÖYHENET. Ja ellei Onnetar potkaise, niin tiedänpähän, mitä suunnistan ostamaan.

Vastaa

Tulisi kyllä niin tarpeeseen! ?

Vastaa

Mukana arvonnassa :)

Vastaa

Mukana!

Vastaa

Mukana!

Vastaa

Omat hiukset on sellaiset lirut, että ihan hävettää. Ohuet ja hapsottaa joka suuntaan. Ois kiva kokeilla, josko näistä olisi apua! :)

Vastaa

Mukaan! Ihania ja hyödyllisiä tuotteita.

Vastaa

Aivan huippu arvonta!!! Toi ohut hiirenhäntä kaipaa biotiinia eikä D- eikä (varsinkaan) B12-vitamiinit pahaa tee!!!! Todellakin siis mukana <3

Vastaa

Mukana arvonnassa! Olen käyttänyt Biotiinia kuurina viime talvena, nyt menossa toinen kuuri, ja hiukset eivät ole ikinä kasvaneet näin paljon ja olleet näin hyvässä kunnossa?

Vastaa

KirsiT
Hieno arvonta, olen siis mukana.

Vastaa

Tulisi kyllä tarpeeseen, joten ilman muuta mukana arvonnassa!

Vastaa

Mukana, tekisi omille hapsukoille varmasti hyvää :D

Vastaa

Mukana ?

Vastaa

Ikävä kyllä on niin ohuet hiukset, joten kokeilisin mielelläni :)

Vastaa

Kiva olisi päästä testaamaan tätäkin valmistetta.

Vastaa

Ehdottomasti mukana arvonnassa!

Upeat hiukset sinulla! Oma värisi on niin kaunis, etten siihen sinuna koskisi.

Omat hiuksenu ovat ohuet ja latvat harottavat nopeasti superkuivina. Kunpa löytäisin toimivan ratkaisun. :)

Vastaa

Kivalta ja luonnolliselta näyttävät hiuksesi, niin ja vahvoiltakin:-)
Heti tuli sellainen olo,että tekee mieli kokeilla Biotiini balansia. Mukana arvonnassa siis!

Vastaa

Mukana arvonnassa!

Vastaa

Upeat hiukset sinulla ? Mukana!

Vastaa

Osallistun arvontaasi, HeidiS

Vastaa

Mukana arvonnassa :)

Vastaa

Olisi kyllä todella mielenkiintoista kokeilla saisiko biotiinilla vauhtia omienkin hiusteni kasvuun!

Vastaa

Mukana arvonnassa :)

Vastaa

Kelpaisi mun hiuksille ja kynsille!

Vastaa

Mukana, tätä pitää kokeilla.

Vastaa

Kokeilisin myös mielelläni, eli mukana!

Vastaa

Huippu arvonta! Mä oon mukana :)

Vastaa

Mukana, nämä tulisi todella tarpeeseen lukuisien vaalennusten jälkeen.

Vastaa

Tähän arvontaan osallistun! Minulla ei tule kovasti panostettua ulkonäön hoitamiseen, mutta hiuksista olisi kiva aloittaa, sillä kolmen vuoden stressi ja huonosti nukkuminen ovat jättäneet niihinkin jälkensä.

Vastaa

Mukana arvonnassa!

Vastaa

Tosi hyvää jälkeä on biotiini hiuksillesi tehnyt! Toinen hyvä on kollageeni, itse olen käyttänyt joko pelkkää kollageenia tai kollageeni-biotiinivalmistetta kuureina. Auttaa ihan todella, myös hiustenlähtö on vähentynyt!

Vastaa

Kollageeni onkin mulla kokeilulistalla! Tai siis olen sitä ihan tosi pieninä erinä syönyt jossain muodossa, mutta en kunnon kuurina – täytyy ehdottomasti ottaa testiin :)

Vastaa

Itse yritän kasvattaa sekä väriä että kerroksia pois. Kiva nähdä, että kärsivällisyys tuo tulosta!

Vastaa

Hiukset kaipaavatkin vähän ravinteita.

Vastaa

Mukana!

Vastaa

Tarpeeseen tulisi!

Vastaa

Onnea Arja, olet voittanut arvonnassani vittamiinipaketin itsellesi! Laitan sähköpostia tulemaan pikimmiten :)

Vastaa

Tätä on pitänyt hankkia niin kauan kuin olet näistä vinkkaillut, mutta edelleen on hankkimatta. Toivottavasti onni suosii:D

Vastaa

Ai niin, se sähköpostiosoite olisi ollut ihan kätevä edelliseen viestiin, jos onni suosisikin:D

Vastaa

Hiukset on kyllä ihan ok paksut eikä ihan kaikkein huonoimmassa tolassa muutenkaan, mutta ainahan voi kokeilla parantaa! Joten mukana arvonnassa :)

Vastaa

Mukana! :)

Vastaa

Ilman muuta testaisin hetimiten. Tukka tarttis ravintoo ;)

Vastaa

Tulis tarpeeseen :)

Vastaa

Mukaan!

Vastaa

Tämä paketti ois kiva voittaa! Biotiinia on ollut tarkoitus kokeilla jo pidempään, mutta aina se on jäänyt… Hiukset kyllä kaipais jotain lisäboostia!

Vastaa

Mukana arvonnassa!

Vastaa

Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan :)

Vastaa

Tulen mukaan arvontaan :) Sinulla on upeat hiukset! terkuin, aisha

Vastaa

Tätä olisi kiva päästä kokeilemaan, eli mukana arvonnassa.

Vastaa

Mielelläni kokeilisin.

Vastaa

Tulisi todella tarpeeseen, sekä minulle että 17v tyttärelle!

Vastaa

Mukana arvonnassa!

Vastaa

Voisinpa kokeilla!

Vastaa

Todellakin mukana, olen suomalaisenkin mittapuun mukaan erittäin ohuthiuksinen, aivan onnettomat haivenet!

Vastaa

Mun luirulle letille tulisi tarpeeseen! :)

Vastaa

Mukana :)

Vastaa

Mukana arvonnassa. :)

Vastaa

Olen mukana arvonnassa. Tämä oli oikein mieluisa paketti, kun hiukset ovat ohentuneet sairastelun myötä.

Vastaa

Mukana arvonnassa. Kaikki apu otetaan vastaan :)

Mistä syystä tauko muuten pitää pitää?

Vastaa

Heips! Kiitos kysymyksestä, tsekkasin asian ja pari viikkoa kuurien välillä on kuulemma yleensä sellainen aika, mitä suositellaan varmuuden vuoksi vahvojen vitamiinivalmisteiden välille. Kehot toimivat yksilöllisesti, monet voivat hyvin käyttää putkeen, eli kyseessä siis lähinnä varmuuden vuoksi suositus :)

Vastaa

Kiitos vastauksesta :)

Vastaa

Mukana :)

Vastaa

Hyvä että myös näihin terveyttä edistäviin tuotteisiin panostetaan :) Mukana ollaan!

Vastaa

Mahtava arvonta, ja tarpeeseen tulisi! :) Nätit kuvatkin postauksessa.

Vastaa

Huh mikä ilme ykköskuvassa:) Halaukset ja hyvää juhanusta<3

Vastaa

Voi olispa ihana saada vuoden tuotteet! Olen kokeillut biotiinia kuurin aiemminkin ja olen sitä mieltä että tuloksia näkyi siinäkin ajassa, mitähän saisikaan aikaan vuodessa :)!

Vastaa

Mukana. Olisipa mukava voittaa!

Vastaa

Kuulostaa hyvältä. Olen mukana:)

Vastaa

Mukana, kiitos! :)

Vastaa

Upeat hiukset sinulla. <<mukana ihanassa arvonnassa,
Iloista juhannusta!

Vastaa

Mukana! Tulisi tarpeeseen :)

Vastaa

Juuri tätä mun hiukset tarvitsisivat.

Vastaa

Mukana arvonnassa :3

Vastaa

Tuttu tuote tuo biotiini, mutta en ole aikoihin käyttänyt. Nyt kun on tämä projekti, niin olisi enemmän kuin tervetullut lisä ?

Vastaa

Mukana arvonnassa! Raskauden ja imetyksen jälkeen hiuksia tippui kuin lehtiä syksyllä, todellakin tarttis tehdä jotain.

Vastaa

mukana arvonnassa!

Vastaa

Mukana :)

Vastaa

Osallistun arvontaan!

Vastaa

Kuulostaa hyvältä! Ja juuri siltä miltä omat haitivani tarvitsevat. :)

Vastaa

Olen seurannut hiustenkasvatusprosessiasi blogista jo pidemmän aikaa, ja hiuksesi ovat nyt tosi upeat! Omista hiuksista ei noin paksuja taida saada millään vitamiineilla, mutta pieni lisäboosti ei koskaan olisi pahitteeksi.

Olen ennenkin lukenut siitä, että biotiinia olisi hyvä syödä kuureina, ja olen hieman ihmetellyt mitä se käytännössä tarkoittaa. Ihana siis tämä täsmennys kahden viikon tauosta, oma tauko kun ehti venähtää parin kuukauden mittaiseksi :D

Vastaa

Tämä on kuin tarkoitettu mulle! Onnettoman ohuet ja ravinteiden tarpeessa olevat hiukseni kiittäisivät :)

Vastaa

Mukana arvonnassa. Olen jo jonkin aikaa miettinyt, että pitäisi kokeilla biotiinia.

Vastaa

Arvonnassa mukana!

Vastaa

Oi että! Sun hiukset näyttää kyllä upeilta. Itselläni on myös ollut jo muutaman vuoden oman värin kasvatus meneillään. Värjäsin hiuksia varmaankin 20 vuotta, joten oma väri olikin sitten yllätys. Melko vaalea ruskea sieltä sitten paljastui eli aika sama sävy kuin sullakin. ☺

Vastaa

Ehdottomasti mukana! Meillä on häät vuoden päästä ja haaveilen muhkeasta nutturakampauksesta, joten mitä paremmassa kunnossa omat hiukset ovat, sitä vähemmän tarvitsee ostaa lisäkkeitä. :) Myös kynnet haluaisin hyvään kuntoon, sillä kädet ovat tuolloin varmasti paljon esillä ja rakennekynsiä en tuon vuoksi haluaisi ottaa.

Vastaa

Omaan hyvin perisuomalaiset liruhiukset joita ei kehtaa kasvatta vaikka mieli tekisi, ehkä tästä apu ongelmaan!

Vastaa

Mukana

Vastaa

Hiustyylejä lähdin selailemaan ja löysin kuvia sinun upeista hiuksista ja päädyin blogiasi lukemaan. Oman hiusvärin kasvattaminen on projektina minullakin ja pituutta olisi kiva saada lisää, tuntuu kuitenkin että pituus on jämähtänyt lapaluiden kohdalle ? ehkäpä biotiini voisi auttaa kasvattamaan muutaman sentin vielä, täytyy suunnata pinkkiä pakkausta metsästämään ?

Vastaa

Mukaan arvontaan!

Vastaa

Voi niin mukana arvonnassa. Aina ollut ohuet hiukset. Jospa tällä saisi vähän volyymia: )

Vastaa

Osallistun!

Vastaa

Mukana arvonnassa! Hiusten hyvinvointiin olisi hyvä lisä samalla kun hieman kasvattelen pituutta :)

Vastaa

Haluaisin kokeilla ?

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.