Äitienpäivä sujui kauniissa ja kesäisissä merkeissä, vaikka ainakin Helsingin alueella tuuli viilensi muuten kaunista kevätsäätä. Oli ihana huomata luonnon puhjenneen kukkaan. Puihin ilmestyneet silmut ovat auenneet ihan parissa päivässä ja yht’äkkiä kaikkialla on vihreää – kyllä sade tekee ihmeitä! Ja vastaavasti värit ja kesän merkit taas tekevät kummia mielelle.

Sunnuntain asu
Tunika: Lindex/2nd hand Vyö: 2nd hand
Farkut: H&M
Kengät: Jumelles

Vaikka takana olikin kohtuullisen väsyttävä työviikko, oli mieli silti viikonlopun koittaessa miellyttävän rauhallinen ja hyvä. Viikonloppu toi tullessaan hyviä uutisia, tai hyvä lienee väärä sana uutisille, joiden arvoa ei voi rahassa mitata. Ensinnäkin poikaystäväni vakinaistettiin työssään perjantai-iltana, mikä on hänelle ja sitä kautta minulle huippu-uutinen! Äitini taas jakoi äitienpäivän kunniaksi juuri saamansa uutiset siitä, että seitsemän vuotta sitten aloitettu taistelu rintasyöpää vastaan on nyt voitettu ja hän sai terveen paperit. Voiko äitienpäivänä kuulla parempaa uutista? Sanoinkuvaamattoman onnellinen olo molempien puolesta!:)

Äitienpäivän kunniaksi pukeuduin värikkäästi ja rennosti. Ensimmäinen kerta ikinä kun yhdistän farkut ja pitkän tunikan, mutta lienee ihan hyvä välillä ylittää omia pukeutumisrajoja!;) Tunikan inspiroimana yllätin itseni myös punaamalla huulet mansikanpunaisella huulipunalla.
Äitienpäivän kunniaksi leivoin ihanalle äidille herkkuja, joiden resepti ilmestyy blogiini huomiseen mennessä.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.