Olen tuijottanut tyhjää ruutua jo hetken. Mietin, että huikkaanko vain, että laitoin huuto.netiin uutta huudettavaa vai kerronko, että on hyvä olo. Sitä on kumman vaikea sanoa, ehkä hölmöstä pelosta, että seuraavana päivänä kaikki muuttuu. Mutta oikeasti en ole taikauskoinen vaan haluaisin nähdä itseni mieluummin realistina. Niinpä ajattelen, että huomenna todella voi tapahtua jotain, mikä muuttaa asioiden laidan, mutta pitäisikö sen riskin estää iloitseminen tänään? Siispä totean, että mulla on ollut viime aikoina, ja aivan erityisesti viime päivinä, hirvittävän hyvä fiilis. En ehkä hehku ulkoisesti, mutta sisäisesti sitäkin enemmän.

tekoturkis 9

Tietty olen ihan jäätävän väsynyt, mutta se menee tämän sään piikkiin. Väsymykseni kulkee suorassa yhteydessä valon määrään – kun on kirkasta tai aurinkoista, olo on energinen ja kun tällainen harmaus hallitsee maisemaa, nukuttaa läpi päivän. Se ei muuta sitä, että pinnan alla hymyilyttää. Tiedän mihin suuntaan haluan kulkea ja olen saanut kanavoitua tulevaisuuden tavoitteeni A, B, C ja jopa D-vaihtoehdoksi. Tietty teen kaikkeni saadakseni A-vaihtoehdon toimimaan, fokus on nyt siinä, mutta koska aina sekään ei riitä. Niinpä on ihan hyvä, että takataskussa on vähintään yksi varteenotettava varasuunnitelma. Nyt niitä on lisäksi kolme käyttökelpoista ja tarvittaessa matkan varrella voi visioida lisää, joten ainakin siitä menneenä vuotena vallalla olleesta haahuilevasta vaiheesta on päästy iso harppaus eteenpäin ja puhkun tekemisen tarmoa.

Myös matkakuumeeni on kova, niinpä olen taas haaveillut uusista maista ja maisemista. Olen tehnyt huvikseni erilaisia lentohakuja ja kirjannut reissutavotteita ylös, kiusannut miestä uusilla matkaideoilla ja saanut energiaa siitä, että tulevaisuus on matkailunkin osalta täynnä mahdollisuuksia. Kiinnostavat kohteet eivät todella ole käymässä vähiin.

tekoturkis 11

Myös kotona kaikki hyvin. Äitini, jolla ehdittiin jo epäillä vakavaa vaivaa sai huojentavia uutisia viikolla ja veljenikin kanssa on otettu iso askel eteenpäin. Tänään olin miehen kanssa auttamassa muutossa, sillä veljelleni on vihdoin löytynyt hänen erityistarpeisiinsa sopiva asunto. Matka tähän pisteeseen on ollut todella pitkä ja muutto on valtavan iso asia. Sitä on pohjustettu pitkään ja varsinainen muutto tapahtuu palasissa, kehitysvamman takia yksinkertaiseltakin kuulostavat asiat voivat todellisuudessa olla kaikkea muuta. Niinpä omaa elämääni varjostaa siltä osin aina huoli ja jollain tapaa myös valtava riittämättömyys, mutta tämä askel tekee oloni ihan mielettömän onnelliseksi. Vaikka tiedän sen myös tuovan mukanaan uusia huomioitavia asioita ja erilaisia huolenaiheita, niin onnea tuo tieto siitä, että vuosien työ on vienyt eteenpäin ja (tuettu) yksin asuminen on hänelle vihdoin oikeasti mahdollista. En voisi olla iloisempi siitä.

Niinpä juuri tällä hetkellä on kaikki hyvin. Todella hyvin. Toivottavasti työ myös omien tulevaisuudensuunnitelmien suhteen tuottaa hedelmää ja jossain vaiheessa pääsen hehkumaan niiden haaveiden toteutumista. Mutta aika näyttää mihin tie sitten lopulta viekään, pääasia, että saa tuntea olevansa menossa eteenpäin.

tekoturkis 04Laukku: Kate Spade / Shortsit: ASOS / Takki, tekoturkis ja käsineet: Zara

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

23 comments

Vastaa

Ihana kuulla kaikki tuo hyvä! Onnea on turha peitellä :)

Vastaa

Kiva kuulla! :)

Vastaa

Olen iloinen puolestasi, tätä postausta oli kiva lukea :). Ja mielelläni kuulen suunnitelmistasi, jos/kun haluat niitä jossain vauheessa avata :). Tsemppiä, että suunnitelma A toteutuu!

Vastaa

Oi kiitoksia, kiva kuulla!! :) Varmasti hiljalleen ajatuksia ja suunnitelmia myös tänne tipahtaa, kunhan kuviot tästä vielä vähän tukevammalle pohjalle pääsee :)

Vastaa

Voi miten ihanaa oli lukea postaustasi! Juuri eilen keskustelin siitä, mikä merkitys tuurilla on omassa elämässä. Tulimme siihen tulokseen, että on a) tuuria ja b) erinomaista tuuria. Yhteistä niissä kummassakin on se, että molempien eteen täytyy tehdä työtä ja uskoa niihin lujasti. Onnea ja erinomaista tuuria siis valitsemallesi reitille:)

Vastaa

Oi, kiitos kovasti sanoistasi! Niin totta, työtä ja uskoa haaveita kohti kulkeminen vaatii, mutta työmääräkään ei pelota kun tietää mihin suuntaan ottaa ensiaskeleita. Ja vaikka määränpää muuttuisi matkalla, iloa on silti tietää olevansa liikkeessä ja kulkemassa oikealta tuntuvaan suuntaan :)

Vastaa

Kiva lukea hyvää fiilistä blogistasi. Täysillä kohti A:ta mutta varmasti muutkin vaihtoehdot ovat hyviä! Hyvää alkavaa viikkoa.

Vastaa

Kiva kuulla, kiitoksia! Toivotaan todella, että jo ekojen vaihtoehtojen kohdalla tärppää :) Ihanaa alkanutta viikkoa myös sinulle!!

Vastaa

Kuin näin blogilistalla sinun blogisi päivittyneen, ensimmäinen ajatukseni oli, että ihanaa kun tämä hyvän mielen blogi on juuri näin su-iltana, uuteen työviikkoon valmistautuessani, luettavana, koska täällä vieraillessa mieli lepää ja arki jää hetkeksi takaa-alalle. Päätin myös että tänään jätän kommentin iloksesi ja kiitokseksi, jo ennen kuin luin tekstisi :)

Tuskailin itse alkuviikosta tulevaisuuden valintojen ja haaveiden kanssa yhdelle rakkaalle ystävälleni, ja hän muistutti minua mietelauseesta jolla olin kerran tsempannut häntä:
Dream big. If your dreams don’t scare you, you’re not dreaming big enough!
Jääköön tämä ajatus myös sinulle tänään kiitokseksi kauniista blogistasi :)

Vastaa

Voi, mikä ihana kommentti! Kiitos kovasti näistä ilahduttaneista sanoista ja mietelauseesta, josta toden totta ammentaa ajatusta matkan varrelle, etenkin niihin hetkiin kun epävarmuus hiipii mieleen! :)

Aivan ihanaa alkanutta viikkoa sinulle! <3

Vastaa

Kiva kuulla positiivisia kuulumisia! :)

Vastaa

Kiva kuulla, kiitoksia :)

Vastaa

Ihana kuulla, että hymy on herkässä ja tulevaisuus alkaa omassa mielessä hahmottua! <3 Se on tärkeintä, että susta itsestä tuntuu hyvältä, minne suuntaan sitten kuljetkaan. Tunnistan muuten myös itsessäni samankaltaisen tunteen, josta mainitsit. Jotenkin kun on tottunut vastoinkäymisiin, joskus saattaa jopa pelottaa, kun tuntee onnellisuutta. Jossain takaraivossa sitä miettii, että voiko asiat oikeasti olla näin hyvin, kun aina niin ei ole ollut. Oon tullut siihen tulokseen, että se pelko pitää hätistellä pois ja oikeasti antaa itsensä iloita, kun siihen on aihetta. Siis hymyile, äläkä turhaan peittele onneasi! ;)

PS. Oot väärässä: Kyllä se sun hehku näkyy ulospäinkin! <3

Vastaa

Voi ihana, mikä kommentti! Kiitos kauniista sanoistasi! <3 Niin totta, puitpa tunteen hyvin sanoiksi, tunnistan tuon saman minäkin ja erityisesti juuri niihin vastoinkäymisiin tottumisen. Hyvä puoli on se, että vastoinkäymisten edessä ei vähästä säikähdä, mutta huono puoli se, että onnen edessä saattaakin joutua kamppailemaan pitääkseen turhat ja väärään suuntaan vievät ajatukset loitolla :)

Aivan ihanaa alkunutta viikkoa sinulle!

Vastaa

Lyhyesti: ihanaa! :-)

t. Tupuna

Vastaa

Kiitos!! <3

Vastaa

Ihanaa, kivaa kuulla että asiat ovat hyvin! :)

Vastaa

Kiitos ihana! Tuntuukin ihanalta, vaikka välillä myös jännittyneeltä ja epävarmalta, mutta silti onnelliselta siitä, että polku alkaa hiljalleen hahmottumaan :)

Vastaa

Ihana postaus! Kiva kuulla, että menee hyvin ja asiat ovat järjestyneet! Niin niillä on yleensä tapana. Varmasti todella huojentunut olo veljesi ja tottakai äitisi uutisten myötä! :)

Kirjoituksesi kolahti ihan erityisellä tavalla. Elämässäni on tällä hetkellä erittäin musta pilvi yllä, joka varjostaa vakavuudellaan joka päivä. Läheisen vakavaa sairautta on vaikea sulkea jokapäiväisestä elämästä hetkeksikään pois, luulen, että ymmärrät tunteen. Mutta koska tuleen ei voi jäädä makaamaan, on yritettävä iloita muista asioista. Onneksi elämässä on myös sellaisia, joiden parissa pyyhkii hyvin, paremmin kuin olisin uskaltanut vielä hetki sitten edes toivoa. Yksi niistä ja suurin oikeastaan, on juurikin töihin liittyvää, josta olen haavaillut jo pitkään! :) Mahtavaa, että säkin olet löytänyt suuntasi! <3

Onneksi kevät tulee kohisten ja tuo tullessaan paljon ihania asioita! Tyttärellä on Vanhojentanssit parin viikon päästä ja sen jälkeen lähdetään Lontooseen koko perhe! Lähden myös ekaa kertaa Alpeille laskettelemaan, joten kaikkea kivaa energiaboostausta on tiedossa keväälle!

Ihanaa päivää sulle ihana! <3

Vastaa

Kiitos ihanasta kommentistasi! Ja voi että, otan osaa läheisesi sairauden myötä. Se on rankkaa ja varmasti varjostaa arkeasi valtavasti. Eikä sitä ole tarkoituskaan yrittää työntää kokonaan pois, mutta tärkeintä on juuri tuo mitä sanoit, että antaa itselleen kaikesta huolimatta luvan myös iloita ja muistaa katsoa niitä positiivisiakin asioita. Huoli ottaa helposti haltuunsa, joten hyvien asioiden tekeminen on enemmän kuin tärkeää!

Ihanaa siis kuulla, että on myös hyviä asioita! Matkat varmasti ovat ihan loistavia irtaannuttajia ja keväänkin saapuminen varmasti vaikuttaa isosti. Voih, olen niin kade tulevista kohteistasi ;) Etenkin Lontooseen olen hinkunut läpi talven, ihana kaupunki!

Jaksamista arkeen ja paljon unohtumattomia elämyksiä! Ja tietty, onnittelut myös työhaaveen täyttymyksestä, kuulostaa ihanalta ja jännittävältä :)

Ihanaa alkanutta viikkoa, loskasateesta ja harmaudesta huolimatta! :)

Vastaa

Olipa kertakaikkisen hyvän mielen postaus <3

Vastaa

Kiitos ihana! <3

Vastaa

Hei, olen erityisen onnellinen veljesi puolesta, itsenäinen tuettu asuminen on suuri juttu hänelle ja läheisille. :) Onnellista tottakai myös että äitisi voi hyvin. Tiedän henkilökohtaisesti kuinka huolet voivat vallata mielen (myös kuvitellut… :/ ) ja kuinka vaikeaa välillä on uskaltaa luottaa onneen ja siihen että elämä kantaa. Mutta uskalletaan elää ja unelmoida, isostikin <3 Ihanaa sunnuntaita sinne!!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.