Yhyy, tämä sää tekee kipeää! Väittivät radiossa tänään, että tammikuu on oli sateisin ties kuinka pitkään aikaan ja minä väitän, että tänä talvena olen valittanut säästä enemmän kuin koskaan. Yleensä yritän olla valittamatta turhasta ja yleensä myös olen varsin tyytyväinen nollakelitalveen. Pääsääntöisesti siis myhäilen tyytyväisenä kun muut kiroavat vesikelejä, mutta tänä talvena on ollut toisin ja olen yhtynyt kelejä parjaavaan kuoroon. Kahlatessani tänään loskasohjossa postiin ja pienien valkoisten tiskirättien litistessä taivaalta viistona vyörynä kohti, loin pitkän ja hartaan toiveen kevään mahdollisimman pikaisen saapumisen puolesta. Hyvä puoli on, että on jo helmikuu, ja helmikuuhan menee aina nopeasti, vai mitä?

Näitä asukuvia ottaessakin sää mukaili tämän päivän linjaa (mikä ylläri). Melkein tapatin kuvia napsivan miehen katolta vyöryvällä loskamassalla ja kamerakin sai kunnon kosteusannoksen suojakelien sateessa, mutta mitäpä sitä ei tekisi asukuvien vuoksi.

burgundy jumper 1 burgundy jumper 3burgundi neule 38burgundy jumper 4burgundi neule 36burgundy jumper 6burgundy jumper 5  Neule: H&M / Hame: Topshop* / Laukku: Zara / Nilkkurit: Zign*
*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Helsingissä oli tänään aivan järkky sää, en jotenkaan voi käsittää, miten erilainen se on täällä 60km:ä pohjoisemmassa. Tänäänkin Helsingistä illalla kotiin kävellessä katselin taivaalta tippuvaa lunta, lumesta notkuvia puita ja satumetsämäisen valkeaa maisemaa ja mietin millaista oli ollut tunti sitten Helsingissä… Valitsisin milloin vaan tämän oikean talven sen loskan sijaan.

Vastaa

Voi niinpä! Tämä harmaus ja loska on ehkä just se kaikkein pahin ja tuntuu, että täällä keskustassa sää on sitä päivästä toiseen. Siihen vielä viimainen merituuli päälle.. :) Olen siis minäkin tänä talvena muuttanut mieltä, jos ennen ajattelin, että mikä tahansa plussakeli on parempi kuin pakkanen, niin nyt myönnän, että kevyt lumipeite ja pieni pakkanen oiskin oikeastaan ihan kiva tähän verrattuna :D

Vastaa

Ihana hame, kukkakuosista en muuten niin välitä, mutta tuo hame on kyllä kaunis!

Vastaa

Kiva kuulla! :) Hih, olet vähän kuin mieheni, joka ei niin välitä kukkakuoseista, mutta olen ottanut missiokseni löytää jonkun kukallisen vaatteen, joka olisi myös hänen mieleensä ;)

Vastaa

Siis toi ilma, siitä kyllä ei voi kuin valittaa! :D
Mutta nyt pidetään peukkuja sen perjantain sään suhteen, ihana nähdä! <3
Ja toi hame on aivan ihana, niin sun tyylinen! <3

Vastaa

Oi, aurinko olisi kyllä niin luksusta :) Toivotaan parasta ;) Ja ehdottomasti ihana nähdä <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.