Pakkaset saapuivat. Olisin mieluummin kirjoittanut, että kevät saapui. Mutta kyllä sekin sieltä tulee. On ainakin ollut ihana havahtua siihen, että valoisaa on jo hetken pidempään. Lämpö kyllä seuraa perässä.

Valmistauduin tietämättäni pakkaskelien pukeutumiseen viime sunnuntaina kun olin ulkoilemassa Elsan kanssa Vuosaaressa. Teki hyvää! Raikas talvisää, liikkuminen ja rento seura saivat aikaan sen, että nukuin hyvin, mikä on erittäin epätyypillistä sunnuntain ja maanantain välisille öilleni, jotka ovat tyypillisesti viikon huonoimmin nukkumiani. Päivän kruunasi kahvittelut suloisessa Kampelassa.

Tämä talvi on ollut monella tapaa poikkeuksellinen ja yksi menneistä talvista eronnut osa-alue on pukeutuminen. Olen toki vuosi vuodelta lipunut entistä mutkattomaan suuntaan, mutta tänä talvena olen tiukasti pitänyt kiinni ajatuksesta, etten halua palella. Lisäksi kävelen yhä enemmän paikasta toiseen, joten hyvät kävelykengät ovat arkivaatetukseni perusta. Jalassani onkin myös citykäytössä näkyneet todella usein nämä Haltin ruskeat kengät, jotka olen sujuvasti yhdistänyt Ted Bakerin superklassiseen villakangastakkiin.

Oikeastaan voi sanoa, että olen käyttänyt läpi talven lähinnä kolmia kenkäpareja – kaksia mustia nilkkureita (toisessa matalampi ja toisessa vähän korkeampi korko) ja sitten näitä matalapohjaisia talvikenkiä. Niin ikään kaksi talvitakkia on riittänyt erinomaisesti, lämmin untsikka ja sitten ajaton villakangastakki. Kummasti elämä helpottunut kun on alkanut keskittymään ajattomiin ja laadukkaisiin hankintoihin!

Kämmekkäät* & tupsupipo: Marks&Spencer / Paidat & kengät: Halti* / Farkut: Dr. Denim / Ruutuhuivi: Tommy Hilfiger
Kuvat: Elsa / Oi mutsi mutsi

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.