Tänään juhlittiin, naurettiin, skoolattiin ja kuvattiin tropiikissa. Bella-blogeilla on täynnä kaksi huikeaa vuotta ja sitä jos mitä on syytä juhlistaa, ja mikä olisikaan parempi tapa kuin pystyttää bileet ikuisen kesän keskelle! Sää oli harmaa, mutta me hikoilimme lämmössä palmupuiden keskellä ja vilvoittelimme itseämme Kolmen kaverin jäätetelöuutuuksilla sekä Sodastreamin makuvesillä. Eikä tarvinnut edes maksaa lentolipuista lämpöön, bussilippu riitti, juhlat nimittäin järjestettiin hääpaikkanakin suositussa Viikin trooppisessa puutarhassa Gardeniassa. Ihan mieletön paikka ja juuri täydellinen rentoon hauskanpitoon ja tietenkin, mikä kuvausmiljöö!

rotari kuohuviiniivanahelsinki 2ivana helsinki kengatkarppiallas 1puutarhajuhlat 9

Meillä olikin mukana matkassa rekillinen Ivana Helsingin upeita mekkoja ja yhdet kengät, jotka oli aivan pakko kotiuttaa päivän päätteeksi. Pusseista pilkotti Lumenen meikkiuutuuksia ja pöydillä poreili pinkki uutuuskuohuva. Viilankantoluvan Petra teki meikkitaikoja ja Kaisu Jouppi kuvasi sillä aikaa kun me muut herkuttelimme. Mekkokuvasatoa luvassa myöhemmin, enkä millään malttaisi odottaa lopputulosta, Paola Suhosen luomukset kun tuntuivat istuvan ympäristöön niin hyvin!

3kaverinjaatelosodastream 2gardenia 5bellablogit 3lumene 2ivanahelsinki 7

Ennen kaikkea oli kuitenkin ihanaa nähdä vanhoja ja uusia blogikavereita! Tiesittekö muuten, että Plusmimmi ja No Fashion Victims siirtyivät Belloihin ihan vastikään ja ihan pian upea Paksuna by Korinna seuraa perässä? Koko päivä hurahti siivillä, kuten hyvässä seurassa on tapana. Päivässä oli hauskaa puutarhajuhlan tuntua, kiitos värikkään kattauksen ja Gardenian, jossa on aina kesä. Ulkona kukki kirsikkapuut kauniisti, altaassa uiskenteli karppeja sekä kilppareita ja loppupäivästä myös aurinko ilmestyi siivilöitymään suurien ikkunoiden läpi tilaan. Alussa huumaavalta tuntuvaan trooppiseen nihkeyteenkin tottui jotenkuten, vaikka omat meikkihaasteensa se toikin. Onneksi sentään olin tullut laittaneeksi suht keveästi päälle!

ivanahelsinki alexa 3gardenia viikki 1ivanahelsinki dresspuutarhajuhlat 7ivanahelsinki mekko 4

Kiitos upeat blogikollegat ja taustatiimi huipujärjestelyistä, ja tietenkin, onnea 2-vuotias Bella-blogit!!

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Hih, onpa hauska kuva tuo, missä Henriikka katsoo peiliin ja mä seuraan varauksella vierestä, että tykkääköhän se..? :) Toi liehuva mekko on u p e a, sopii sulle kuin valettu!

Vastaa

Hih, niin on! Tuo miljöö oli ihan huippu, harvoinpa tulee napsittua tilannekuvia tropiikki taustalla :) Kiitti, mäkin tykkäsin mekosta, olisin voinut ottaa ihan kaikki etukäteen valkkaamani vaatteet, niin kivoja olivat! :)

Vastaa

Onnea Bellat! Varmasti ollut ihana ja kaunis päivä, upeita kuvia :). Tämmöset kuvat saa kyllä niin kaipaamaan skumppaa ja vaatteiden sovittelua! :D

<3 Hannele
http://rakkaudellahannele.blogspot.fi

Vastaa

Oi, tälläiset hauskat päivät ovat kyllä aivan ihanaa vaihtelua arjen keskellä!! Tuo miljöö toi vielä ihan oma ripauksensa tilaisuuteen, tosi hauska idea jo ihan tunnelman takia mutta myös kuvia ajatellen :)

Vastaa

Oii mikä paikka!! Harmi kun en päässyt tällä kertaa paikalle, mutta ensikerralla nautin sitten kahden kerran edestä :) Upea toi mekko sun päällä!!!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.