Täytyy myöntää, että tämä viikko on ollut tosi stressaava. Heräsin tähän päivään käytännössä aamuyöstä ja aloin miettimään päässä aikataulutuksia, jäljellä olevia remonttivalintoja, budjetteja ja sen sellaista. Tätä kirjoittaessa on jo aamupäivä, mutta väsymys painaa silmien takana ja keho tuntuu raskaalle. Vieressä on tyhjäksi juoru aamukahvimuki, jonka voimalla sain puhtia avata blogin muutaman päivän harmillisen hiljaisuuden jäljiltä.

Tällä viikolla remontin ohella on työllistänyt asiakkaan nettisivuprojekti, mikä on tietenkin erinomainen asia, työ on remonttilaskuja maksaessa erinomaisen hyvä juttu, mutta samalla myös asunnolla on nytkähtänyt kylpyhuoneremontti vauhdilla eteenpäin, ja yhtäkkiä pitäisikin lyödä kaikki valonlähteiden paikat, pistorasiat, mittasuhteet, kalusteiden yksityiskohdat ja sen sellaiset lukkoon. Yleensä tykkään vertailla rauhassa, mutta nyt tuntuu, ettei kaikkea ehdi. Ja kylppäri on muutenkin ollut vähän haastavampi itselle, toisin kuin vaikka keittiö oli. Ehkä siksi, että kivan kylppärin kyllä tunnistaa kun sen näkee, mutta pieneen tilaan pakatun toimivan ja kauniin kylpyhuoneen elementit eivät ole yhtä kirkkaina mielessä kuin vaikka muiden tilojen. On vaikea hahmottaa, miten valo elää pinnoilla ja miten valmistuvat pinnat muokkaavat kokonaisuutta. Huomenna aamulla tehdään sähkötöitä ja heti sen jälkeen lattian valu, joten päätökset pitää olla valmiina kun huomenna herää. Ja nyt ei tunnu yhtään valmiilta.

Noh, onhan tässä sentään vielä päivä aikaa haudutella asioita. Jos vain onnistuisi hetken rauhoittamaan mielen, niin luovuuskin ehkä palaisi eikä ajatukset vain rullaisi kehää. Helpottaisi toki, ettei olisi vielä liutaa töitä tehtävänä, mutta itsepä annoin niiden jäädä viikon viimeiseen päivään.

Kuten kuvista näkyy, tein jo siirtymän talvitakkiin vaikka säät vielä teoriassa mahdollistaisivatkin välikausivaatteet. Tai riippuu niin päivästä. Koskaan kun tiedä ulos astuessa onko leutoa vai hyytävän koleaa. Helpompi siis varautua viileään, etenkin kun menneinä päivinä on tullut oltua melko paljon liikkeessä.

Takki: Ted Baker / Neule: Nanso / Hame: Lindex / Nilkkurit: Jonak / Laukku: LUMI
Kuvat: Elsa, Oi mutsi mutsi

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.