Ensiksi, kiitos ihan huikean mielenkiintoisista kommenteista, joita jätitte edelliseen postaukseen, olen ne kaikki ajatuksella lukenut, ja tulen vastaamaan niihin vielä kunnolla. Toiseksi, anteeksi, se vastaaminen tulee nyt poikkeuksellisesti jäämään huomiselle, sillä tämä päivä on yksinkertaisesti ollut niin hullun kiireinen, etten vain ole ehtinyt paneutumaan vastaamiseen, vaikka kovasti olisin halunnut. Herätitte ajatuksia ja avautunut keskustelu urkeni mielenkiintoiseksi, kiitos siis kaikista kommenteista, palaan postauksen pariin ihan pian!

Kolmanneksi, uusi pusero. Miehen vaatekaapinpäivitysprojektilla on selvästi kyseenalainen vaikutus minuunkin, minä kun tunnetusti löydän mieleistä ihan mistä vain. Siinä sivussa kun kuljen makutuomarina tarttuu ohimennen omaankin haaviin kaikenlaista. Toissa viikolla mies vinkkasi http://www.esprit.fi -nettikaupasta, jonne oli laittamassa omaa tilaustaan sisään. Myönnettävä on, etten tiennyt Espritillä olevan Suomessa verkkokauppaa, olin kai siitä joskus kuullut, mutta tyystin ohittanut asian. Nyt eksyin imussa selaamaan valikoimaa ja hyvää aletarjontaa, ja löysin vaikka mitä kivaa. Lompakkoni onneksi juuri niitä, joihin iskin eniten silmäni, ei ollut juuri omassa koossani. Paitsi tämä, rento vaaleansininen kauluspaita, vähemmän virallinen kuin ne Briteistä tilaamani ja jotenkin kivan raikas, valoisaan kauteen oikein sopiva. Haikailin myös neulepuseroiden perään, kai tuleva reissu Islantiin on saanut iskemään silmänsä kevättyyliin normaalisti sopimattomiin paksuihin neuleisiin ja villatakkeihin. Kun muut shoppailevat pastellisia kevätuutuuksia, minä metsästän alesta lämmikettä.

Espritin paketti saapui eilen, enkä voinut vastustaa uuden puseron ujuttamista päälle jo tänään. Plussaksi verkkokaupalle mainittakoon hyvien tuotekuvien lisäksi (harvemmin löydän liikkeistä mitään, mutta verkkokaupasta löytyi monta mieleistä, pakko mennä kuvien piikkiin) ilmainen postitus ja nopea toimitus. Hassu sattuma oli, että juuri kun tilaus oli pistetty sisään, blogiin liittymättömin tiedoin tietty, oltiin Espritiltä yhteydessä ja ehdotettiin pientä yhteistyötä. Tiedoksenne siis, että verkkokauppalinkki on tässä postauksessana yhteistyön myötä.

Mutta nyt, aajatus ei vain enää kulje, väsyneenä kaadun sohvalle ja todennäköisesti nukahdan. Huomiseen!

esprit 11esprit 25esprit 4esprit 28esprit 02

Pusero: Esprit / Neule: Zara / Housut: Zara / Kello: Guess

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

Oi ihanan raikas ja keväinen asu! :)

Olen kauan halunnut yhdistää neuleen kauluspaitaan, mutta minulta ei löydy kumpaakaan sopivana versiona! Siispä tyydyn vaan ihailemaan muiden asuja :)

Vastaa

Oi, kiitoksia! :)

Mulla on ollut ihan sama yhdistelmä mielessä jo jonkin aikaa, mutta myös sama ongelma – siksi olikin ihan pakko toteuttaa visio kun uusi pusero saapui! ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.