Eipä ole aiemmin tarvinnut hirveästi muuttoasuja julkaista, mutta nytpä pääsee senkin tekemään! Vaikka eipä tässä asussa erityisen poikkeuksellista ole, paitsi ettei se aiemmin olisi ollut se ensimmäisenä valkkaamani muuttopäivän asu. :) Farkut tuntuivat kuitenkin luontevalta valinnalta päivän asuksi, ne kun olisivat tarvittaessa taipuneet lenkkareiden pariksi, mutta siihen muutokseen ei tullutkaan tarvetta. Asun harmaa huivi on viikon takainen ostos ja se on kerrassaan ihana! Edullinen, mutta tuntuu kumman ylelliseltä. Lisäksi se käy kaiken kanssa yksiin ja on lämmittänyt kaulaa viimaisessa aamuilmassa sekä hartioita viileässä toimistossa. Helppo huivi on muutenkin nyt tarpeen, kaikki muut kun on muuttolaatikoihin pakattuna ja hetki menee, ennen kuin pääsen vaatetta kaappeihin purkamaan. Uuden kodin kiinteät vaatekaapit päätyivät miehen käyttöön, ja omaan käyttöön tarvitsee vähän vielä viilata visiota kaappiryhmästä ja sen asettelusta, niinpä vaatelaatikoiden kanssa täytyy malttaa pieni hetki. Haaste on, että kaappitilaa tarvitaan paljon, mutta kuitenkaan kotia ei haluaisi täyttää kaapeilla, mutta emmeköhän jotain keksi ilman, että täytyisi asua yhdessä isossa vaatehuoneessa! ;) Vaatekaappipulmasta tietoisena ennakoin vähän ja pakkasin helppoja perusvaatteita erilliseen matkalaukkuun, niillä pärjää hyvin ainakin tämän viikon ja enemmänkin, jos tarve niin vaatii.

      farkkuasu 14farkkuasu 9farkkuasu 2 Farkut: Zara / Neule: Zara / Bleiseri: H&M / Kengät: Ellos / Huivi: H&M

Katso myös nämä

7 comments

Vastaa

Tosi kaunis asu!
Varsinkin tykkään tosta bleiseristä huivin kanssa, kengät toki upeat myös:-)

Sarina x

Vastaa

Ihana kuulla, että tykkäät – kausni kiitos! Hih, oli ihan pakko pistää väritykseltään eripariset kengät, ettei vain olisi jäänyt liian tylsäksi muuten tavallinen farkkuasu ;)

Vastaa

Paljon onnea uuteen kotiin ! Myöhään eilen illalla luin postauksiasi muutosta , josta ehkä seurauksena näinkin unta susta :D unessa oltiin tavattu / tutustuttu kenkäliikkeessä jossa olit miehesi kanssa . Olit pitkä , kaunis ja kovin ujo mutta hymyilit paljon . Miehellä oli yllä ruutu kauluspaita eikä hän vaikuttanut lainkaan pitkästyneeltä kaupassa. Yritin etsiä sinulle jotain sopivaa ostettavaa :D mistä nää unet tulee .. Mukavaa viikon jatkoa !

Vastaa

Oi apua, ihana! :D Ihan mahtavaa! Eikä edes painajainain (kai;))! Hih, mulla on kanssa yhden kerran tullut eräs bloggaaja uneen, ja oli seuraavana päivänä hassu olo vaikka olikin ihan tavallinen ”arkiuni”. Hih! Toivottavasti en enää tänä yönä kummittele ;) Kiitos tästä piristyskommentista ja ihanaa illan jatkoa!

Vastaa

Ihana tuo huivi! Oon pitkään etsinyt (myös H&M:ltä) tuollaista haaleaa harmaata huivia, mutta ne on usein esim. akryyliä, joka ei itselle oikein sovi, kun kutittaa ja saa hiukset niin pahoille niskatakuille. :D Onko tuo mitä materiaalia? Täytyis ehtiä taas kaupoille hypistelemään. Niin, ja on kiva ollut lukea tästä muuttoprojektista. Toivottavasti saadaan nähdä vilauksia sisustuksesta sitten joskus. Onnea uuteen kotiin! :)

Vastaa

Tämä oli kyllä niin superedullinen (9,90€), että taitaa olla ihan kokonaa keinomatskua, mutta menin jo leikkaamaan lapun irti, etten kyllä nyt yhtään osaa sanoa millaisella materiaalikombinaatiolla on kasattu :/ Noin edulliseksi oli yllättynyt miten hyvältä tuntuu, mutta silti, vastaavan klassisen huivin kyllä mielellään ottaisi jo lähtökohtaisesti parempimateriaalisena, niin luvassa olisi varmasti vielä enemmän lämpöä ja pidempää ikää :)

Kiva kuulla, että muuttoprojekti on kiinnostanut! Hih, nyt uskallan jo luvata, että sisustusjuttujakin tulee ihan varmasi ;) Nyt kun viimein tuntuu kodilta, niin on ihan toisenlainen into sisustaa ja nähdä vaivaa kokonaisuuden eteen!

Kiitos kommentistasi ja ihanaa päivän jatkoa!!

Vastaa

Taidan piipahtaa HM:lle tsekkaan tuon huivin! ;)

Jee, sisustusjutut on niin ihania varsinkin, kun tykkään sun tyylistä muutenkin. :) Omaa sisustushimoa täytyy vielä himmailla, kun nykyinen miniyksiö ei oikein jätä tilaa luovuudelle. Sitten kun pääsee joskus tulevaisuudessa ostamaan omaa niin on hyvä olla jo valmiiks pää täynnä ideoita.

Aurinkoista syksyn jatkoa!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.