Aamu on alkanut muistipelillä ja laatikkoleikeillä. Missä ne kahvikupit olikaan? Ai juu, tuossa alimmassa laatikossa. Sitten järjestellään pinoja uudelleen ja kohta ilmenee uusi tarve, ja sama alkaa alusta. Onneksi kaikki on tällä kertaa hyvin merkitty (mitä nyt ihan viimeisiä juttuja tuli taas kiireessä törkättyä jonnekin ajatuksella, että kyllähän sen nyt muistaa. No ei muista). Vaatteet on pääpiirteittäin makkarissa, keittiötarvikkeet parissa pinossa jne. että eiköhän tästä kuitenkin selvitä näiden ekojen päivien pienen kaaoksen jälkeen. Sen verran vähästressistä olo on, että suunnataan ihan näillä hetkillä testaamaan uusien kotikulmien brunssipaikkaa ja sen jälkeen matkataan Ikeaan ostoslistan kera.

Tässä välissä onkin ehkä hyvä julkaista toinen asu Lillen sinisen Flora-mekon kera.

polka dot sukat 9Mekko: Lille Clothing, saatu / Neule: H&M / Kengät: Diavolina / Laukku: Massimo Dutti

Katso myös nämä

7 comments

Vastaa

Miten ne kaikki tarvittavat onkin aina siellä alimmassa laatikossa? Tai se soiva kännykkä aina laukun pohjimmaisena? :D Tuo mekko on kyllä kerrassaan upean sävyinen!

Vastaa

No sanos muuta! Me ollaan täällä huvittuneina ihmetelty, että miten voikin, ihan oikeasti just se mitä sattuu etsimään on aina siinä pinon alimmaisessa tai toiseksi alimmaisessa laatikossa – ihme juttu :) Ja kiitos, kiva kuulla, että tykkäät! Olen löytänyt sinisen vasta hiljalleen tässä parin vuoden aikana, mutta tykkään koko ajan enemmän ja enemmän :)

Vastaa

Upea asu ja olet kyllä ollut hirmu kauniina! :)

Vastaa

Voi ihana, kaunis kiitos <3

Vastaa

Oi minkä värinen mekko! Näytät upealta. :)

Vastaa

Oi, kaunis kiitos!! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.