Kiitos ihanista edelliseen postaukseen tulleista kommenteista! <3 Palaan vastaamaan niihin myöhemmin, sillä nyt on kiire lauttaan, joka vie päivää Tallinnassa viettämään. Haluan vastailla ajatuksen kanssa, joten siten palaan ruudun äärelle myöhemmin! Tässä kuitenkin aamukahvia siemaillsessa asukuva viime viikonlopulta, josta näkyikin useita vilahduksia sunnuntaipostauksessa. Usein pieni väriläikkä asussa riittää tuomaan siihen lisäsärmää, ja tässä tapauksessa huomion vangitsee kiirkasväriset housut.

    oranssit farkut 3oranssit farkut 5oranssit farkut 1Neule: Zara / Pusero: Armani / Kaulakoru: Lindex / Rannekoru: Glitter / Housut: H&M / Kengät: Mango

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Myös meidän piti lähteä tänään Tallinnaan lautalla, kenties juuri samaisella, jolla te matkan taitatte, mutta koska matkaseura peruutti, lähdemme huomenna Gdanskiin. Hyvää matkaa! Odotan reportaasia Tallinnasta.

Vastaa

Oho, voi että mikä melkein sattuma ;) Gdansk on yksi niistä paikoista, joissa olen kovasti halunnut käydä, vinkkaa oliko sen arvoinen paikka, että sinne kannattaa sunnata ja kuinka pitkäksi aikaa? :) Ihanaa matkaa!!

Vastaa

Voin kyllä suositella Gdanskia! Kaupunki sopii hyvin viikonloppukohteeksi, sillä lentomatka on lyhyt ja kaupungin keskustan kauniit tienoot kävelee kahdessa päivässä halki.

Vastaa

Oi, mahtava kuulla! Sinne täytyy kyllä sitten ehdottomasti viritellä viikonloppureissu :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.