Mennään ajassa ihan kunnolla taaksepäin, kuten hiusten mitastakin näkyy. Tämä asu on kesäkuun alusta, mutta jäänyt julkaisematta kun on tuntunut paksuine sukkiksineen ihan liian raskaalta kesäaikaan. Niinpä se on seissyt odottamassa vuoroaan, mutta ehkä nyt on hyvä hetki, ennen kuin unohtuu kokonaan koneen syövereihin? Vähän on jo alkanut polttelemaan paksummat sukkikset ja asujen asustaminen erivärisin säärin, mutta ei vielä, vielä en ole valmis paljaista sääristä luopumaan! Talvi on pitkä ja siinä ehtii kyllä taas käydä koko sukkisvaraston läpi, joten en aio ottaa tälläkään saralla varaslähtöä kylmään kauteen.

bikbok hame 08bikbok hame 010 bikbok hame 21bikbok hame 013bikbok hame 012

Pusero: Armani / Hame: Bikbok / Bleiseri: Sheinside, saatu / Kaulakoru: Stradivarius / Laukku: Wienistä / Kengät: Buffalo

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Ei sun parhaimpia asuja. Välillä lankeat jostain syystä pikkytyttötyyliin joka ei ole eduksesi. Katso nyt tuota hameen pituutta, näyttää naurettavalta muka aikuisen naisen paällä. Toivottavasti et töissä ollut tässä asussa.

Vastaa

Harmi, ettei ole mieleen :) Itse tykkään asuissa leikkisyydestä, enkä yritä suinkaan tähdätä itselleni parhaiten sopiviin vaatteisiin vaan hauskoihin kokonaisuuksiin. Välillä on kiva käyttää tyttömäisiä juttuja, välillä virallista ja välillä hakea vaikutteita menneiden aikojen tunnelmista. Pukeutuminen on niitä pienimpiä asioita, joita mielestäni kannattaa ottaa vakavasti ja rajojen asettamisen sijaan mieluummin näkisin suuntana rajojen rikkomisen. Äärimmäisen kiehtovaa on, kuinka hameen pituus vielä nykypäivänäkin on asia, jolla on helppo herättää keskustelua ja niin hassulta kuin se kuulostaakin, jopa ärsyttää. :)

P.s. Vapaa-ajan asu tosiaan kyseessä, ei työasu. Vaikka kannatankin vapautta pukeutua miten haluaa, suosittelen kuitenkin ottamaan huomioon aina tilanteen ja tilaisuuden, mihin on menossa ja kunnioittamaan sen luonnetta.

Vastaa

Tosi kaunis asu! Tykkään etenkin tuosta hameesta.

Vastaa

Kiva kuulla, että tykkäät – hameesta tykkään itsekin :)

Vastaa

Mun mielestä tämä asu sopii erinomaisesti juuri sinulle! Ja mikä estää kolmekymppistä pukeutumaan tyttömäisesti? Ei se, että ikää tulee lisää tarkoita automaattisesti sitä, että pitää pukeutua vain polvipituisiin kaapuihin. Kyse on enemmänkin jokaisen omasta tyylistä. Itse kannatan myös rajojen rikkomista pukeutumisen saralla, kuin myös sitä, ettei hommaa otettaisi liian vakavasti :)

Tykkäsin muuten myös tuosta bleiserista, kauniin särmikäs!

Vastaa

Kiitos Madeleine <3 Olen tismalleen samaa mieltä, iän ei suoraan pitäisi asettaa ehtoja pukeutumisella ja arvostan aina oman tyylin löytymistä, vaikken välttämättä samoja juttuja itsekään käyttäisi. Monipuolisuus on rikkaus ja tyyleillä leikittely harmitonta hupia :)

Kiitos ihanasta kommentistasi ja aurinkoista viikonloppua!

Vastaa

Myös minä kannatan tyttömäisyyttä! Tuosta sinun asustasi on lolitat kaukana: yhdistämällä lyhyeen hameeseen tuon varsin skarpin bleiserin ja valkoisen puseron olet saanut asusta aikuisemman kuin se olisi esimerkiksi tavallisen trikoopaidan kanssa. En minäkään noin lyhyttä hametta töihin laittaisi, mutta kyllä vapaalla saa leikitellä!

Vastaa

Oi, kiitos ihanasta kommetistasi! Itse haluaisin ajatella, ettei yksittäiset vaatteet ole automaattisesti hyviä tai huonoja, vaan kyse on kokonaisuudesta. Siinä on totta tosiaan myös suuri ero, että missä mitäkin vaatetta käyttää. Samalla mitalla en kyllä itsekään töihin menisi, mutta vapaalla, miksei? :)

Ihanaa viikonloppua sinulle!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.