Vaatekaapit on viimein saatu koottua, mutta täydennystä pitäisi vielä käydä hakemassa Ikeasta. Siitä huolimatta pääsen viimein purkamaan ainakin osan jätesäkeistä ja sitä myötä monipuolistamaan arkipukeutumista. Samalla aion tehdä aiempaa raaemmalla kädellä vähän karsintaa vaatevalikoiman suhteen.

Tiedän, että se on vaikeaa, sillä minussa elää niin tiukasti ajatus, että kyllä kaikille niille vähemmässäkin käytössä olleille vaatteille tulee se oma kultakautensa. Ja kyllähän se on mahdollista ja jopa todennäköistä, mutta eipä ole mitään järkeä seisottaa niitä yksilöitä odottamassa sitä uutta tykästymistä. Tosin, toissapäivänä löysin kassista noin kahdeksan vuotta sitten ostamani käyttämättömät sukkahousut ja olin aivan innoissani löydöstä! Aiemmin ne eivät ole tuntuneet omilta, mutta nyt on toinen ääni kellossa ja keksin heti monia niihin sopivia asuyhdistelmiä. Heh, eli ei ole säästäminen ihan hukkaan mennyt!;) No ei vaan, en aio ottaa vastaavaa tavaksi!:)

Alla eilisen asuni:

Neuletakki: Mango/2nd hand
Huivi: Stefa/Barcelonasta
Paita: Lindex
Vyö: 2nd hand
Laukku: 2nd hand
Hame: H&M
Kengät: Budapestistä Ja iloa kaikille viikonloppuun! Viikko on taas huristanut ohi käsittämätöntä vauhtia ja edessä on pari ihanaa vapaapäivää!:)

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.