Blogisivun oltua huollossa pääsen vasta nyt julkaisemaan postausta, joka oli tarkoitus julkaista jo yli vuorokausi sitten. Mutta mitäpä tuosta, mikään ei kaadu hetken blogihiljaisuuteen, ja minä sain harvinaisen vuorokauden mittaisen täyden blogiloman! Tärkeintä tietenkin, että viat on saatu korjattua ja pääsen palaamaan blogiarkeen ja arkivaatteisiin.

Housujen käytön harvinaisuudesta arkipukeutumisessani kertonee se, että maanantaina aamulla töihin tässä asussa saapuessani työkaveri reagoi aidon hämmästyneenä siihen, että päälläni oli hameen sijaan housut. Näytti oudolta, ei huonolta, mutta oudolta, hame kun on niin tavaramerkkini, kuulemma. Ja ehkä ihan totta. Enhän itsekään tunne itseäni kaikkein kotoisammaksi housuissa, vaikka ihan oikeasti niitä nyt sentään silloin tällöin kuitenkin käytänkin. Ehkä vain en niin kovin usein juuri töissä. Toisaalta myös harmaa ruutukuosi saattoi korostaa epätyypillisyyttä, mustat pillit ehkä olisivat jääneet huomaamattomammiksi.

Ehkä on todella alettava pukeutumaan housuihin useammin, ettei se jäisi niin kummastuttavaksi ilmiöksi. Toisaalta myönnän kyllä miettineeni, jos lähtisi taas reissuun ilman päällishousuja. Saa nähdä. Viikon reissulla sellaiset saattaisivat olla järkevä valinta lopulta, mutta täytyy vielä miettiä. Nyt esiin on nostettuna lähinnä kasa kesämekko, sillä lämpötilat noilla leveysasteilla näyttävät huitelevan oikein mukavasti parinkymmenen asteen paremmalla puolella.

Neule: & Other Stories / Ruutuhousut: KappAhl, saatu blogin kautta / Bleiseri: Mango / Nilkkurit: Beatrice / Laukku: Liebeskind
Kuvat: Elsa, Oi mutsi mutsi

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Ihana asu ja noi housut sopii sulle tosi hyvin!

Vastaa

Kiva kuulla, kiitos! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.