Kävin tänään Fazerin hääkakkutastingissä, jonne blogin kautta kutsun saatuani ja sen ekaa kertaa luettuani ensin hämmennyin ja sitten huvituin. Pakko oli pysähtyä tarkistamaan, että tulihan se nyt oikeaan osoitteeseen, sillä en muista sanallakaan viitanneeni blogissani häihin (koska ei ole ollut mitään syytä) ja mietin mikä vihje mahtaa olla kyseessä. Mutta ei, minulle se tuli ja ihan vain koska rakastan kakkua (näkyy ilmeisesti päälle päin), niinpä päätin suunnata herkuttelemaan. Paikan päällä selvisi, että vaikka tilaisuus kulkeekin hääkakkutastingin nimellä ja kakut on etupäässä räätälöity juuri häitä silmällä pitäen, niin yhtä lailla samaan herkuttelutilaisuuteen ovat tervetulleet myös muihin tilaisuuksiin kakkuja etsivät ja noh, ihan kaikki kakuista tykkäävät (mikä laskee kohderyhmään todennäköisesti kaikki).

red devil fazer kakku 1

Mistä päästäänkin siihen vinkkiosuuteen, haluan nimittäin ehdottomasti hehkuttaa tätä tapahtumaa eteenpäin! Kyseessä ei siis ollut mikään kertaluontoinen tilaisuus vaan tastingejä on kevään aikana useita Kluuvikadun Fazerilla ja tarpeen mukaan myös järjestetään lisää (ihme jos niin ei käy, sen verran hyvältä kuulosti ja maistui). Aivan erityisesti hämmensi hinta. Taisting pitää sisällään kuusi kakku palaa (eikä siis mitään pieniä suupaloja, vaan ihan kunnon siivuja) ja hinta on 10 euroa/hlö, eli käsittämätön edullinen! Kuohuvalla 14€, eli tosi kohtuullinen sekin tällaisesta setistä. Ihmettelen jos näitä ei varata loppuun hetkessä.

Ja tosiaan, tilaisuuteen ovat tervetulleita ihan kaikki! Ensisijaisena kohderyhmä ovat tietty elämän isoihin juhliin kakkua etsivät, mutta yhtä hyvä syy mukaan ilmoittautumiseen on se, että sattuu pitämän kakuista. Ei siis velvoita kakun tilaamista tai mitään muutakaan. Tastingien päivämäärät ja lisäinfoa löytyy täältä. Suosittelen!

champagne cake 1 fazer kakku 2

Itse jouduin tunnin kakun syömisen jälkeen myöntymään siihen tosiasiaan, että kakkuakin voi olla liikaa. Tuntui kyllä suorastaan rikolliselta jättää lautaselle hyvää kakkua, mutta kuusi palaa nyt vain on liian paljon makeaa jopa minulle. Melkein teki mieli kysellä doggy bagiä lopuille, mutten kehdannut, joten sinne ne jäivät, osoituksena oman masun rajallisuudesta. Mutta hyvää oli! Ehdottomat suosikkikakkuni olivat raikas Champagne ja ehkä eniten hääkakkumainen täyteläinen Red Velvet. Nam.

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.