Päivä on ollut varsinainen hyvän mielen retriitti. Sekä keho että mieli on otettu huomioon ja syvät haukotukset kotisohvalla kertovat, että tänä yönä taidan nukkua hyvin. Toisin kuin viime yönä, jolloin illan kauhun katsominen vaikutti mieleen, enkä uskaltanut yöllä vilauttaa varvastakaan peiton alta vaikka hiki kihisi pintaan lämpimän täkin alla. Tänään täydellisen rentoutuksen on taannut tietty hyvä seura. Mielen purkaminen ja ihan vain nauru tekee ihmeitä! Treffattiin Anskun kanssa puoliltapäivin ja jäädytetimme itsemme merituulen viimassa kuvia napsimalla syvään kohmeeseen, joka tuntui seuraavan matkassa mukana aina iltaan asti. Lämmittelemään poikkesimme Senaatintorin kupeessa sijaitsevaan Hymy Raw Food Caféeseen, jonne myös unohduimme ajan kulun nopeuden yllättäessä taas.

hymy raw food cafe 1hymy raw food cafe 12hymy raw food cafe 9hymy raw food cafe 10 c

Kahvila oli itselle uusi tuttavuus ja sijainti sisäpihan kätkössä takasi sen, että tuskinpa sinne edes sattumalta olisin eksynyt ellei Ansku paikasta olisi vinkannut. Varsin viehättävä, suosittelen poikkeamaan! En ole mikään raakakakun ystävä, ainakaan vielä, makumaailma on ehkä sellainen, että se vaatii totuttelua etenkin näin hyvin makeista jälkiruoista pitävälle. Osa raakajälkkäreistä on tuntunut melkein mauttomilta tai sitten pintaan on puskenut joku epämiellyttävä vivahde, kuten kookos, yksi inhokkimauistani. Niinpä jännäsin miten käy Hymyssä, mutta ehdottomasti tahdoin maistaa hauskannäköistä porkkankakkua. Makumaailma osoittautui miellyttävä ja harmoniseksi. Koostumus oli raakakakuksi suorastan kuohkea, itse asiassa kokonaisuutena yllättävän hyvä! Ei epäilystäkään, että kyseessä oli paras raakakakku, mitä olen tähän mennessä maistanut. Täytyy poiketa uudelleen kahvilassa kokeilemassa muitakin raakaherkkuja, jos vaikka minäkin vihdoin hurahtaisin näihin trendiherkkuihin.

hymy raw food 1hymy raw food cafe 6hymy raw food cafe

Kahvittelun ja huulipunaostosten (sain viimein MACin tumman burgundinpunaisen Diva-sävyn hankittua!) jälkeen suunnattiin joogastudio Urban Mandalaan hyvinvointi-iltaa viettämään. Tarjolla oli mitäs muutakaan kuin raakakakkua, vihersmoothieta ja luonnonkosmetiikka! Aika kiva. Mutta nyt nukkumaan!

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Hymy on ihana! Myös suolaiset piirakat kannattaa testata!

Vastaa

Oi, kiitti vinkistä! Mä kuolasin niin noita kakkuja, etten tajunnut lainkaan kiinnittää huomiota suolaiseen valikoimaan :) Ens kerralla on siis kokeiltava niitä!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.