Jos eilen kirjoitin himoitsevani punaista vaatekaappiini niin jatketaan nyt muihin väreihin, sillä värit ylipäätään vaatteissa vetävät puoleensa, etenkin kirkkaat ja puhtaat värit. Monesti vaatekaupoissa poiketessa poukkoilen rekeiltä toisille juurikin erilaisten ja erottuvien värien vetämänä. Maailman simppelein niksi tuoda asukokonaisuuteen potkua on yhdistää muuten neutraalinsävyiseen kokonaisuuteen jokin kirkasvärinen vaatekappale tai asuste –  helppoa ja hyvin turvallista! Kirkas väri myös kohentaa väsynyttä mieltä ja ilmettä, tai ainakin vetää hyvin huomiota pois nuupahtaneesta olosta.

Tämä LiLLE Clothingin sininen pörröneule on niin herkullisen värinen, etten kestä. Iskin siihen silmäni aiemmin syksyllä jo eräällä showroomilla ja talvella vielä kuolasin sitä nettikaupassa. Kun poikkesin viikolla tapaamassa LiLLEn tiimiä ja valkkaamassa itselle pari vaatetta erään blogin ulkopuolisen projektin kautta, etsin heti tätä katseellani. Luultiin, ettei sitä olisi enää ja ilmeisesti murhe paistoi kasvoiltani, sillä etsintäpartio lähti liikkeelle ja löysi kuin löysikin varastosta vielä yhden. Sain sen matkaani ja olen ikionnellinen, neule on ihana! Väri on niin karkki, ja olen aika varma, ettei kaapistani löydy ennestään mitään just tämän väristä. Viime lauantaina yhdistin sen hyvin neutraaliin kokonaisuuteen, mutta pohdin jo mielessäni mihin sopivasti eriparisiin väreihin sen voisi liittää onnistuneesti.

peppi jumper 14peppi neule 1lille clothingpeppi 1peppi jumper 19Villapaita: LiLLE Clothing / Silkkihame: Zara / Laukku: Kate Spade / Nilkkurit: Gaudi

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

7 comments

Vastaa

Ihanan värinen neule! Osaisinpa käyttää värejä niin taitavasti kuin sä. <3

Vastaa

Oi kiitti!! <3

Vastaa

Kauniin värinen neule korostaa näköjään myös silmiesi väriä.
Hei koska tulee juttu tämän vuoden matkahaaveistasi?:) niistä olisi kiva lukea

Vastaa

Kiitos kovasti! Kirjoittelin tuossa muutama päivä sitten, mutta se taisi hukkua nopeasti uusien postausten alle :) Täältä siis löytyy tämän vuoden reissuhaaveista:

http://anna.fi/secretwardrobe/2015/01/10/matkahaaveita-vuodelle-2015/

Vastaa

Juu huomasinkin tuon postauksen juuri kun olin kysymyksen ehtinyt jo jättää. Toivottavasti löydät monia uusia (ja jo tuttuja) hyviä kohteita joista löytyy paljon kuvattavaa ja kirjoitettavaa. Blogissasi parasta on monipuoliset jutut, kirjoitat hyvin myös matkajuttuja ja teet monipuolisia koosteita. Itse haaveilen nyt jostain rantalomasta, kun en ole sellaisella ollut kahteen vuoteen niin se olisi taas kivaa vaihtelua :)

Vastaa

Ihan pakko kommentoida:
Siis hei tosi makee neule ja niin raikas, todella sopii sulle.

Vastaa

Oi, kiitos kovasti! Tosi kiva kuulla, että sopii! :) Ihanaa viikonloppua!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.