Tänä talvikautena olen ostanut todella vähän. Kuten olen maininnutkin, oikeastaan suunta on ollut ihan päinvastainen; olen tuupannut pinotolkulla vaatteita kierrätykseen tai kirpparille. Lontoossakin tein vain muutaman täsmäostoksen, mutta toisaalta sitäkin mieluisampia. Viime kuukausien harvoihin hankintoihin kuuluu tämä ruutupaita, joka vieläpä sattui olemaan heräteostos, mutta sellainen, joka on maksanut itsensä jo monin kerroin takaisin. Luulen, että halpa ruutupaita sanoo itsensä irti ennemmin kuin minä kyllästyn siihen, mutta niin pitkään kuin se kestää, aion jatkaa ruutupuserosta intoilua.

ruutupusero 02ruutupusero 01ruutupusero 03ruutupusero 27

Ruutupaita: Gina Tricot / Shortsit: Mango / Laukku: Marc Jacobs / Nilkkurit: Zign, Zalando (saatu blogin kautta)

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Tää onkin kiva! Sulle noi rusetit sitäpaitsi sopii, mä näytän niiden kanssa ihan Kyllikki Stenroosilta :-( (Terkut muuten Influenssalandiasta, en ole ”reissuni” takia jaksanut edes kommentoimassa käydä.)

Vastaa

Jee, kiva kuulla että toimii! Mutta äh, influessa on tosi kurja juttu! Mulla on kanssa ollut flunssaa Uuden vuoden aatosta lähtien, enkä todella muista, milloin olisi ollut näin sitkeää sorttia, viimeiset oireet eivät meinaa millään lähteä pois :( Pikaista paranemista sinne!!

Vastaa

Olisiko mahdollista tehdä myös etusivusta mobiiliystävällistä? (Kun postausta klikkaa esim. kommentointia varten, niin siitä tulee mobiililaitteelle sopiva.) Nyt blogisivuston auetessa kännykän ruudussa näkyy vain puolikkaita kuvia ja tekstinpätkiä.

Tämä on yksi suosikkiblogeistani. Kiitos! :)

Vastaa

Kiitos tuhannesti kommentistasi ja ihana kuulla, että viihdyt blogini parissa! :)

Suuret pahoittelut tuosta etusivun toimimattomuudesta mobiilissa :/ Se on parhaillaan työn alla, tai siis selvitys siitä, miten saisin asian ratkaistua. Luulin sen yksinkertaisemmaksi asiaksi kuin onkaan, mutta huomasin, ettei oma osaaminen riitä, joten parhaillaan yritän saada jonkun auttamaan asian kanssa. Tämä on siis ratkaistavien asioiden listallani ihan kärkipäässä ja todella toivon, että asia saadaan korjattua pian, mobiilitoimivuus on kuitenkin todella tärkeä asia.

Kiitos kovasti kärsivällisyydestäsi! :)

Vastaa

En pidä ollenkaan (siis yhtään!) ruutupaidoista, mutta tässä kokonaisuudessa se kyllä toimii minunkin silmääni. Omaan vaatekaappiini tosin tuskin ihan lähiaikoina eksyy ruutupaitoja, mutta koskaan ei pidä sanoa ei koskaan! :D

Vastaa

Hih, onpas hauska kuulla, että tässä toimii vaikka yleensä ei olekaan makuun!! Mä taas tykkään ruutukuosista ihan hirveästi, toki nyt en mistä tahansa ruudusta, mutta kun väripaletti osuu kohdilleen niin en voi vastustaa ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.