Mulla on heikkous, tai noh, aika montakin. Tapaan sanoa, että olen syntisen hedonistinen. Rakastan kaikkea, mikä näyttää, tuntuu ja maistuu hyvälle. Niinpä tässäkin viitattu heikkous liittyy nautintoihin. Siihen iloon, miltä maistuu täydellinen bagel.

Rakastan bageleita. Silloin tällöin hemmottelen itseäni ja teen ruokaisan bagelin itse; haen suuren bagelisämpylän, paahdan sen ja täytän herkuilla.

Etätyöpäiviä tapaan pitää Berggassa ihan vain niiden ihanien bageleiden takia. Ja sitten, jostain täysin selittämättömästä syystä uusi tuttavuus (vaikkakin nimenä erittäin tuttu), Brooklyn Café. Ne bagelit. Taivas.

Olisipa kahvila lähempänä. Tai ei, hyvä etten, eläisin ehkä pelkästään Brooklynin herkuilla. Nyt ne ovat hyvä syy suunnata Helsingin eteläisempään osaan! Tai turvautua Foodoraan, sillä se näyttää kiikutavan Brooklyn Cafén bageleita myös kotiovelleni, mutta suhtaudun vähän skeptisesti siihen, miten ihanan vastavalmistetun bagelin rapeus ja lampö pitää matkan. Mutta sitäkin on kai kokeiltava, ehkäpä joku hidas lauantaiaamu.

Poolo: Samsoe&Samsoe / Housut: &Other Stories / Laukku: Coccinelle / Nilkkurit: Clarks
Kuvat minusta: Saara / Rööperin Rouva

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.