Jos asiat olisivat menneet suunnitelmien mukaan, olisin nyt matkalla viikonlopuksi Moldovaan ja Ukrainaan, mutta aina asiat eivät mene; lento peruuntui ja järkevää korvaavaa yhteyttä ei ollut. Jäi ainoaksi vaihtoehdoksi perua matka, tai noh, siirtää se hamaan tulevaisuuteen. Harmittaahan tuo, mutta onneksi ensi viikolla on luvassa keväinen Italia, se vähän lämmittää mieltä. Lupasinkin itselle yrittää haalia pieniä kivoja asioita tähän viikonloppuun, ikään kuin harmitusta lääkitsemään. Niinpä aloitin viikonlopun syömällä herkullisen brownien ja nyt annan hiljalleen selkeytyvän kevätilman valua avoimesta ikkunasta asuntooni. Pienet asiat, niillä on merkitystä.

Ja niitä hyviä puolia, jos olisin nyt lähdössä reissuun, olisi nämä eiliset asukuvat todennäköisesti jääneet aikatauluhaasteiden takia ottamatta!

Nahkahame: Cristelle&Co / Kauluspaita: Armani / Huivi: & Other Stories / Nilkkurit: Zign, saatu blogin kautta / Laukku: Coccinelle / Kello: Rosefield
Kuvat: Elsa / Oi mutsi mutsi

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Upea tyyli, tämäkin! Teki mieli sanoa, että näin pukeutuisin jos tohtisin, mutta sitten en enää osannutkaan muotoilla syytä sille, miksi en tohtisi. No en tohdi, mutta haaveilen tohtivani ehkä joskus vielä. Toht. Toht. En ole pitkään aikaan ehtinyt kommentoimaan, mutta käyn säännöllisesti lueskelemassa. Aurinkoa kevääseen. :)

Vastaa

Oih, kiitos!! Haha, noh, mä mietin samoin useasta meikkilookista – tahtois, mutta noh, jostain syystä ei kuitenkaan tohdi. Tai noh, edes osaa. Viime lauantaina olin liikkeellä superpunaisissa huulissa ja jostain syystä olo oli kuin kävelevällä huutomerkillä (vaikka silmämeikissä ei ollutkaan ripsaria enempää), ihan liian silmiin pistävä. Vaikka samaan aikaan tunnen oloni sinuiksi hyvinkin ”näkyvissä” vaatteissa. Kumma juttu! :D Kiitos samoin, ihania kevätpäiviä!

Vastaa

Eihän meillä ole vielä jäänyt välistä kuin reissut Färsaarille, Slovakiaan ja Moldovaan… Mikähän mahtaa olla värisuoran seuraava ”melkein päästiin mutta ei ihan” -kohde? :D

Vastaa

Haha, no niinpä! Apua, aika traagista :D Tuon Färsaaret vois kyllä tsekata kesällä? Tai siis yrittää, heh.

Vastaa

Tämä on sitä internetin laatusisältöä!

Tässä näkyy (ainakin minusta :D) tyylisi ydinsisältö ja vahvuudet: asiallinen, mutta silti tyttömäisen – tämä siis positiivisena asiana – leikittelevä, selkeästi harkittu tyylikkyys, jossa nahkahameen rouheus yhdistyy valkoisen kauluspaidan asiallisuuteen ja monivärinen rusetti tasapainottaa muuten hyvin business-like kokonaisuutta. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki!

Samantyyliseen pukeutumiseen pyrin itsekin, joskin vähemmän yllättäen miespuolisena vastineena.

Oletko muuten miettinyt solmion käyttöä? En ainakaan perstuntumalta muista nähneeni sellaista kaulassasi, mutta minulla on fiilis, että kapea solmio (6 cm tai alle) voisi sopia tyyliisi erinomaisesti.

Vastaa

Oooh, mahtava kuulla!! Olen otettu! Tulipas hyvä fiilis sanoistasi, kiitos siis :)

Oi, solmiot on mahtavia! Mulla on juurikin tuollainen ohut, mitä käytän aina silloin tällöin. Hmm, nyt kun kysyit, niin tajusin, ettei ole tainnut vielä vilahtaa missään blogissa näkyneessä asukuvassa, töytyykin korjata asia kun on seuraavia kertoja päällä :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.