Säät ovat viilenneet ihan huikeaa vauhtia, eikä muutoksessa meinaa pysyä mukana. Aamulla töihin lähtiessään on ihmeissään ulkona vastaan puskevasta koleudesta, vastahan sitä vielä oli liikkeellä ilman takkia, loppukesän vaatteissa! Toivottavasti ei sentään tällä tahdilla jatka kylmenemistä, haluan nimittäin päästä vielä nauttimaan syyskauden vaatteista, joihin olen vasta varovaisesti siirtynyt. Jokunen asukuva on loppukesältäkin vielä varastossa, joiden julkaisu tuntuu kyllä kieltämättä hassulta näillä säillä, mutta ehkä saan nekin johonkin väliin ympättyä. Tässä kuitenkin vähän tuoreempaa asukuvaa, tarkalleen ottaen viime perjantailta. Päällä tuore tunika, tai mekko se taitaa olla, mutta vyöllä sai kivasti kurottua helmaa ylemmä.


kukkatunika 6kukkatunika 15kukkatunika 05 Tunika: Mango / Housut: Mango / Kengät: Diavolina

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Oih – kauniit korkokengät! :)

Vastaa

Hih, kiitti :)

Vastaa

Oi, miten hiuksesi onkaan kasvaneet, vinkkejä toiselle blondille saa mielellään jakaa, joten postaustoive tämä. :) Upea asu ja tuo paita varsinkin vaikka ei olekaan ihan omaa tyyliäni, mutta silti houkuttaisi mennä Mangoon kokeilemaan.

Vastaa

Niinpä, olen ihan onnesta soikeana muistellessani vielä viime kevään epätoivoa ja tunnustellessani/katsellessani hiuksiani nyt! Kuinka onnellinen voikaan olla hitaasti, mutta varmasti ilmestyvistä lisäsenteistä :) Kiitti postaustoiveesta, pistänkin ehdottomasti toteutukseen!!

Vastaa

Kaunis asu ja aivan upeat kengät !

Vastaa

Oi kiitos! Nämä viininpunaiset ovat kyllä omaankiin mieleen, sopivat ihanasti yhteen monen syysasun kanssa :)

Vastaa

Minuakin hirvittää että pian sataa lunta ja pakkanen paukkuu. Tahdon saada nauttia syksystä ja syysvaatteista ensin! :D

Vastaa

No niinpä, ihan sama juttu! Tuntuu, että välivaihe on tipahtanut kokonaan pois, ja nyt jo pitäisi siirtyä paksuihin takkeihin ja talvikenkiin. Voi ei :/

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.