Sää on ollut tänään mieletön. Ajeltiin Saloon jättämään hyvästit edesmenneelle isoäidilleni ja auton ikkunasta ihailin leskenlehtien valloittamaa autotien reunaa sekä kaunista pilvetöntä taivasta. Vaikka päivän väri meillä oli musta, oli ympäristöön ehtinyt ilmestyä väripilkkuja sinne tänne. Vaalea kappeli kylpi valossa ja haikeaan fiilikseen mahtui myös jatkuvuuden tunne, maailma jatkaa rataansa ja suunnaton onni on kauniit muistot. Jos oli päivässä kyyneliä, niin oli hymyäkin. Näin ihmisiä, joita hädin tuskin enää tunnistin ja kuulin hupsuja kertomuksia menneisyydestä, muistoja, jotka jollain tapaa täydensivät elämääni linkittyneiden ihmisten tarinoita ja samalla myös omaa historiaa. Olo on uupunut, mutta myös hyvin rauhallinen.

Ei siis päivän asuja tältä päivältä, mutta kuvia muutaman viikon takaan. Kaunis päivä sekin, mutta tuulinen kuin mikä! Viimainen merituuli kieputti hiuksia ja silmät tuntuivat olevan kiinni vähintään joka toisessa kuvassa, mutta sellaista se vain välillä (tai oikeastaa aika tosi usein) on.

oliivi bleiseri 6oliivi bleiseri 31oliivi bleiseri 28oliivinvihrea jakkuoliivi bleiseri 18         Pusero: Zara / Bleiseri: H&M / Kaulakoru: Barcelonasta / Nilkkurit: Shoeshibar / Laukku: Marc Jacobs / Shortsit: Jovonnista
Kuvat: Ansku / Peace & Style

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Mekin olimme tänään kummitätini hautajaisissa. Juuri ajattelin, miten se onkaan niin, että olen ollut jo tähän elettyyn ikään (35+) mennessä vieraana todella monissa hautajaisissa, mutta vain muutamissa häissä. Toisaalta olenkin kyllä perheeni iltatähti, joten luonnollisesti sukukin on vanhempaa. Ja toisaalta nykyään ei aina mennä naimisiinkaan :)

Vastaa

Voi että, otan osaa!! Juuri muuten kotimatkalla pohdittiin tuota, että häitä ei ole tuttavapiirissä pitkään aikaan ollut! On kyllä pitkään yhdessä olleita naimattomia pariskuntia, mutta selvästi moni ei tunnut pitävän kiirettä naimisiin tai ei edes sitä halua, joten saa nähdä milloin seuraavan kerran hääkutsu tipahtaa postiluukusta. :) Valitettavasti siis omallakin kohdalla on viime vuosina ollut selvästi enemmän hautajaisia kuin häitä!

Vastaa

Ihana kaulakoru, onko se kukat puuta vai jotain ihan muuta? :) Kevät tuli tänään tänne meillekin vaikka kukkia varmaan saadaan vielä odottaa aika kauan. :)

Vastaa

Oi kiitos! Koru on muovia, mutta valmistettu niin, että pinta on vähän matta ja kieltämättä muistuttaa enemmän puuta ja vasta lähempi tunnustelu selvittää materiaalin :)

Aivan mahtavaa, että kevät viimei saapui kunnolla! Valtava vaikutus mielialaan ja jaksamiseen. Niin ihanaa <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.