Voi itku kun kevät ei tunnu millään lähtevän kunnolla käyntiin! Pihapuiden pienet silmut eivät vain aukea ja hetkittäin tuntuu melkeinpä syksyiseltä. Myönnettävä on, että siltä on myös oma pukeutuminen viime aikoina näyttänyt – asujen väripaletti ei suinkaan räisky raikkaita kevätvärejä vaan viininpunaista, tummaa vihreää, beigeä ja mustaa.

Tänään olin liikkeellä avokkaissa, mutta melkein toivoin, että olisin kuitenkin valinnut nilkkurit – ei ollutkaan niin lämmin kuin ajattelin. Tämä asu on parin päivän takaa, jolloin yllätys yllätys, sää oli epävakaa ja sade alkoi juuri asukuvien ottohetkellä, joten muutaman räpsyn jälkeen oli paettava sisätiloihin.

beige takki 03beige takki 05beige takki 04beige takki 06Huivi: Cubus / Neule: H&M / Takki: Zara / Nahkahame: Selected / Nilkkurit: Zign / Laukku: Marc Jacobs
Ansku / Peace & Style

     Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

13 comments

Vastaa

Kevään hitaasta tulosta huolimatta, tämä asu on kyllä niin ihana! <3 Mukavaa viikonloppua! <3

Vastaa

Kiitos kovasti! <3 Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa!!

Vastaa

Ihana asu ja värit! Tuo hame….! <3 Kivaa viikonlopun jatkoa!

Vastaa

Oi, kiitos kovasti!! Ihana sunnuntai-illan jatkoa <3

Vastaa

No morooo, tuo hame <3 Eikö se niin mee, että tarvitaan sitä räntää ja takatalvea, että se kevät voi alkaa. ;) Veikkaan että parin vkn päästä, kun oon reissussa, pamahtaa tänne kivat 15 astetta lämpöä. Aina tekee saman yllärilyönnin tuo keväänpoikanen..

Vastaa

Haha, alkaa jo räntä ja sade riittää :D No tietty, aina kun lähtee reissuun niin kotimaan säät paukahtaa parhaiksi pitkään aikaan ;)

Vastaa

Moikka! Sain Miialta haasteen jonkin aikaa sitten ja nyt päätin toteuttaa sen ja haastaa sinutkin mukaan. Oli hauska tavata ja tutustua Beautyblenderin tilaisuudessa! ;)

http://bagsbootsandbeyond.blogspot.fi/

Vastaa

Oi, kiitos tuhannesti! Ja oli kyllä kiva nähdä, toivottavasti tavataant aas pian :)

Vastaa

Kauniin sävyinen nahkahame, mutta tosiaan vähän syksyinen niinkuin itsekin mainitsit. :) Saisi se kevät jo tulla kunnolla… olen malttamattomana odottanut varmaan tammikuusta asti. :D

Vastaa

Kiitos kovasti! Hih, ihan totta – menis kyllä täysin läpi syysasuna tämä :D

Vastaa

You did it again!!! This is pure Beauty!

Vastaa

Thank you!! <3

Vastaa

Kaunis nahasta pitävä muija,,,

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.