Tarkoitukseni oli vastailla tänään jo monessa blogissa kiertäneeseen kolmen kysymyksen haasteeseen, mutta alkoi suunnattomasti huvittamaan se, että kysymykset, joihin muut ovat vastanneet selkeästi ja tiiviisti, johtivat itsellä ajatushaahuiluun, (tarpeettomaan?) analysointiin ja lopulta niin pitkään postaukseen, että se oli ihan pakko jakaa kahteen osaan. Sitten alkoi arveluttamaan. Mietin, että josko kuitenkin kirjoittelin liian raskasta tekstiä, että jos vaan pitäisi poistaa ja vetää mutkat suoriksi ja vastata jotain ympäripyöreää, joka ei oikeastaan kerro mitään, mutta josta jää perushyvä fiilis. Mutta ei sekään oikein ole minua, ohittaa isot kysymykset olankohautuksella.

Ja lopulta huomasin taas miettiväni liikaa ja päätin ottaa aikalisän ja korvata blogihaastepostauksen ihan vaan asukuvilla. Omien ajatusten avaamisessa kun on aina se riski, että tahtomattaan pahoittaa jonkun mielen (voitte muuten olla varmoja, etten tee sitä koskaan tahallani, mutta varmasti joskus valitsen sanani huonosti). Näin vähän vinksahtaneella huumorintajulla varustettuna (äärimmäisen suuri riskitekijä kiusallisiin tilanteisiin), mutta kuitenkin erittäin rauhaa rakastavana luonteena varon siis ehkä vähän liikaakin sanojani, jottei vain tulisi tarpeettomia väärinymmärryksiä ja mielenpahoituksia. Tai noh, ainahan joku pahoittaa mielensä, se taitaa olla ihan jo tilastollinen välttämättömyys. Silti monesti, kuten vaikkapa nyt, on vain helpompi pysyä asuissa kuin suorittaa pitkä monologi, jossa en ole ihan varma, osaanko kuitenkaan ilmaista itseäni tarpeeksi selkeästi. Ja toisaalta, en myöskään koe tarvetta esitellä ja tyrkyttää ajatuksiani. Erittäin mielelläni kyllä käyn kiinnostavia keskusteluja ja mielipiteiden vaihtoa kasvotusten, oikeastaan todella sytyn sellaisesta, mutta omilla kasvoilla kasvottomalle yleisölle kirjoittaminen on ihan eri asia. Noh, mutta, jään miettimään, katsotaan siis huomenna asiaa uudelleen… :)

wonders saappaat 27wonders saappaat 11wonders saappaat 03wonders saappaat 17wonders saappaat 02

      Neule: Uniqlo / Bleiseri: H&M / Kaulahuivi: Lindex, saatu blogin kautta / Silkkihame: Zara / Saappaat: Wonders / Laukku: Marc Jacobs

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Tykkään tästä asusta muuten, mutta jokin mättää mua tuossa hameessa. Kaipaisin siihen joko lisää pituutta tai jämäkämpää materiaalia – ainakin se näyttää kuvissa tosi kevyeltä kankaalta. Mutta toi ruskea huivi on sulle just oikea, ylin kuva on ihan nappiotos :-)

Vastaa

Kiva kuulla! Tai siis ei välttämättä kiva kuulla, ettei toiminut, mutta tosi kiva kuulla ajatuksia eihän kaiken tarvitsekaan aina toimia täysin, sitä kautta kehittyy :)

Totta, hame on hyvin hyvin keveä, ohut silkki saa sen itse asiassa tuntumaan melkein kuin mitään ei olisi päällä :) Vaikka se keveytensä puolesta periaatteessa menisikin hyvin kesään, en ole koskaan oikein osannut käyttää sitä kesällä (ehkäpä värimaailmansa takia?), vaan aina kun se on ollut päällä, on tainnut olla joko syys- tai kevätkausi, jolloin säiden puolesta on tuntunut luontevalta tuoda lämpöä muilla vaatteilla.

Vastaa

Onpa kaunis asu :). Ja aivan täydellisen väriset saappaat! :)

Vastaa

Voi kiitos! Ihana kuulla, että toimii :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.