Tässä kotisohvalla vaalituloksia seuraillessa on hyvä hetki samalla fiilistellä eilistä brunssia. Kuulimme kehuja Ondan brunssista, niinpä päätimme ex tempore suunnata Hakaniemeen sitä testaamaan. Jos brunssiajatus olisi pälkähtänyt mieleen aiemmin, olisi pöydän varaus ollut äärimmäisen fiksua, paikka oli nimittäin tupaten täynnä ja pöydät täynnä varauslappuja. Pikkuinen lovi nurkan sohvapöydästä löydettiin ja päästiin seisovan pöydän kimppuun.

onda brunssi 3onda brunssi 9 onda brunssi 1

Olen käynyt Ondassa syömässä ja kahvittelemassa, mies taas vannoo paikan lounaan nimeen, niinpä odotukset brunssin suhteen olivat korkealla Ondan laadun tuntien! Brunssi noudatteli samaa taattua linjaa ja ihan kaikki oli mielettömän hyvää. Tarjonta oli erittäin lounasmaista, aamupalasta muistuttelivat lähinnä croissantit, muuten tarjolla oli erilaisia salaatteja, loistavia kastikkeita ja lämmintä ruokaa. Jälkiruokana oli riisiherkkua ja suklaakuutioita. En yleensä kaipaa brunssilla lämmintä ruokaa, niinpä tälläkin kertaa keskityin kylmiin ruokiin ja vain maistoin lämmintä tarjontaa. Valinnanvaraa oli hyvin, ainoastaan jälkiruokaan olisi ehkä kaivannut vähän ekstraa.

Olisin halunnut kuvat notkuvaa brunssipöytää enemmänkin, mutta sen ympärillä kävi jatkuvasti niin kova kuhina, että se osoittautui mahdottomaksi. Suosittelen siis suuntaamaan paikan päälle valikoimaa tutkailemaan ja vivahteikkaasta makumaailmasta nauttimaan. Mikäli Onda ei ole tuttu, niin ravintolahan on mainio valinta muulloinkin. Se on erikoistunut vegaaneihin ja gluteinittomiin ruokiin ja kaikki on hurjan hyvää! Myös viinit pieniltä tiloilta ympäri Eurooppaa ja teemaan sopivasti orgaanisia ja vegaaneja.

onda brunssi 11onda brunssi 5onda brunssi 7onda brunssi

Ondan (Toinen linja 3) brunssi tarjoillaan lauantaisin 11:30-16:00, hinta 16€/hlö, kuohuvalla 20€.

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Mekin käytiin tuolla pari viikkoa sitten brunssilla! On hyvä! Ja lounasta välillä tietenkin myös, sillä sijaintihan on mitä parhain…eli työpaikkani alakerrassa :D

Vastaa

Hih, tuo sijainti on kyllä teille loistava! Voi kun oman kotitoimistonikin lähellä olisi jotain vastaavaa :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.