Koska tekniikan kanssa takkuaa, käytetään asukuvia, jotka ehdin ladata blogini luonnoksiin just ennen kuin oma kone sanoi monivuotisen sopimuksemme irti. Mulla on ollut joulun ajan (myös täällä reissussa) Canonilta lainassa 70D-runko, joka on ihan suosikkini. Lainailin samaista runkoa myös tasan vuodentakaisella Lontoon reissullamme ja tykästyin jo silloin siihen vannoen, että juuri kyseisen kameran hankin. Valitettavasti kuitenkaan oma budjetti ei ole antanut samaisen kameran hankintaa myöten, vaikka se olisikin tarpeisiini nähden varmasti hyvä hankinta.

Ihana ylläri oli huomata, että kotona toimettomana seissyt 50mm/1.8:n objektiivi istui kyseiseen runkoon kuin nenä päähän. Tai niinhän sen pitäisi muihinkin, mutta jostain syystä nykyisen vanhan ja raihnaisen kamerani kanssa se ei pelaa yksiin vaikka mitä kikkoja on kokeiltu, eikä kuvista tule millään tarkkoja. Sen sijaan tämän kanssa toimii loistavasti ja kyseinen objektiivi on ollut näinä parina viikkona käytössä paljon. Tässä siis itselle yksi lisäsyy vauhdittaa kameran ostamista, mutta taitaa nyt väkisinkin ajaa läppärin hankinta edelle. Mutta näin pitkän alustuksen myötä piti sanoa, että nämä kuvat on otettu 70D-rungolla kuten myös kaikki reissukuvat ja edelliset asukuvat.

kate spade 19kate spade 36kate spade 39new look coatkate spade 40kate spade 43

              Takki: Fashion Union / Pusero: H&M / Hame: River Island / Laukku: Kate Spade / Kaulahuivi: Zara / Saappaat: Fericelli

Hyvää uutta vuotta ihanat!!

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Höhöö, mun blogin kaikki kuvat on otettu 70D:llä jo hieman reilun vuoden verran :) Loistava runko kyllä! :)

Vastaa

Oi, mä oon niin kade! Tuo on kyllä huippurunko, taipuu loistavasti kaikkiin perustarpeisiin ja paljon pidemmällekin :) Toivottavasti uusi vuosi tuo tullessaan mullekin uuden kameran! :)

Vastaa

Tyylikäs asu, jälleen kerran! Ja voi noita sinun hiuksiasi. Mittaa ja hiusta on todella näyttävästi jo.

Onnea ja iloa uuteen vuoteen sinullekin! :) Ja kiitos tästä vuodesta blogisi parissa. On ollut mukava lukea hyvistä hetkistäsi ja niistä ei niin hyvistäkin, syvemmistäkin ajatuksistasi. Se kaikki mitä blogissa olet jakanut kirjoituksissasi on tuonut sinua lähemmäksi lukijaa, niin ainakin itse olen kokenut. Jatkan siis mieluusti matkaa kanssasi myös tulevaan vuoteen. <3

Vastaa

Voi ihana! Olipa kauniisti sanottu, tuli hurjan hyvä mieli ja hymy on korvissa täällä ruudun toisella puolella! Valtavan iso kiitos että olet siellä, matkassa mukana <3 Blogi olisi aika yksinäinen paikka ilman kaltaisiasi!!

Ja kiitos kovasti – ihan hassua, että ensin tuntui, ettei hiukset kasva sitten millään ja nyt joutuu itsekin äimistelemään, että missä välissä ne ovat näin paljon kasvaneet! :D

Vastaa

Ihana asu! Toi takki tuo mieleeni irlantilaistyttöjen kouluhameet :-) Mutta siis, hyvällä tavalla. Oikein hyvää alkanutta vuotta sinne!

Vastaa

Oi kiitti! Hihi, enpä ajatellutkaan, mutta nyt kun sanoit, niin väri ja kuosi tosiaan muistuttaa niitä! Ihanaa alkanutta vuotta myös sinulle <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.