Sekä oman hiusvärin palauttamistavoitteet että koko hiusten kasvatusprojekti on vaikuttanut isosti sekä hiusten pesuväleihin että kampaajallakäyntisykliin. Siinä missä värjätty tyvi tuntui ja näytti nopeasti likaiselta niin jotenkin oman värin kanssa ei ole samoin. Tietty myös hiusten pituus saattaa vaikuttaa asiaan, mutta pääasia on, että nykyään pesen hiuksia tiuhimmillaan joka toinen päivä ja harvimmillaan joka neljäs päivä. Se on mieletön parannus entiselle pesunarkkarille, joka hinkkasi hiuksia päivittäin vuodesta toiseen ja kammosi likaisen lässähtäneitä hiuksia (jollaiset ne muka olivat jo seuraavana päivänä). Takana ovat myös ne ajat, kun juoksin kampaajalla joka toinen kuukausi. Aika ihanaa.

Viime vuonna kävin kahdesti kampaajalla ja tästä vuodesta en vielä tiedä, menen ihan fiiliksen mukaan, mutta eka kerta tuli tänään. Luottokampaaja Giau teki samat taiat kuin viimeksi, eli pisti muutaman raidan päällityveen ja johan kirkaistui ilme. Tuntuu ihan hullulta ajatella, että olen vuosikaudet värjännyt koko tyven, vaikka näin pienellä päivityksellä voi olla niinkin iso vaikutus. Lisäksi oma väri tuntuu sitä vaaleammalta mitä pidemmäksi se kasvaa. Parin sentin tyvi tuntui aikoinaan tosi tummalta, mutta näin pidempänä se näyttää kivalta vaaleanruskealta ja elää kovastikin valon mukaan.

qhair 5-2

Illalla poikettiin miehen kanssa matkamessuilla hakemassa matkakohdeinspistä. Haaveiltiin vähän lisää maailmanympärysmatkasta ja saatiin Bulgarian pisteeltä mainioita kohdevinkkejä, joten kuume alkuperäisen suunnitelman mukaiseen road tripiin kohosi humisten. Kävin myös poimimassa Saariselän esitteitä matkaan ja kuulin, että paras ruska-aika siellä on jo aivan syyskuun alussa, joskus jopa elokuun lopussa – eli parasta varata kalenterista aikaa kuun taitteeseen ruskareissua varten.

Huomennakin piipahdan matkamessuilla, tosin vähän eri merkeissä. Ajattelin eka, etten edes mainitse täällä asiasta kun kerran olen tällainen jännittäjä, mutta menköön. Eli olen Holiday Clubin messupisteellä maskottina kolmesta neljään. En sano, että tulkaa moikkaamaan, sillä menisin kuitenkin ihan lukkoon, mutta tulkaa juttelemaan Sallasta ja lomamökeistä, se sujuu multa varmasti paljon luontevammin ja säästyn ikäviltä punastumiskohtauksilta! :)

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Voi kun pääsisin edes viikonloppuna sinne matkamessuille! Harmitus on niin kova ja haluaisin kanssa tavata Holiday clubin ja Saariselän tyyppejä, vaikka vasta tänään tulinkin sieltä pois :) Ja Salla olisi kans mahtava!

T: Toinen Lappi-fani

Vastaa

Voih, toivottavasti paranet ja pääset poikkeamaan messuilla! Matkamessut oli kyllä hauska, etenkin tuona ammattilaispäivänä (tai iltana) kun oli tosi rauhallista ja sai koluta pisteitä ilman ryysistä :) Matkakuume kyllä lähtee liitoon!

Vastaa

Tosi hyvän näköiset nuo hiuksesi :) Olisi ihanaa itselläkin koittaa kasvattaa, mutta hiukseni ovat niin ohuet että menevät takkuun heti kun yltävät kunnolla olkapäille… :(

Vastaa

Kiitos kovasti! :) Voi vitsit, tuo takkuuntuminen on niin kurjaa! Mulla on ihan sama ongelma, vaikka hiusta on paljon niin yksittäiset hiukset ovat tosi huokosia ja ne vetävät jatkuvasti takkuun. Jos en käytä superhoitavia tuotteita ja harjaa jatkuvasti, niin hiukseni ovat nopeasti ihan mytyssä. Muistan, kuinka lapsena hiuksiini ilmestyi kamalia takkupalloja, siis todella isoja, eikä niistä päästy eroon muuta kuin saksien kanssa. Sama taipumus edelleen on, mutta keskityn ennaltaehkäisyyn ettei saksia tarvitsisi vilautella :)

Ihanaa viikonloppua!

Vastaa

Voi kun olisit vielä sunnuntaina siellä, kun ajellaan täältä Ugista sinne messuille. Kiva olisi sinut ihan livenä nähdä. Mm. Eurooppa tour -reissulle kaipaamme sieltä vinkkejä ja ehkäpä ehtisimme saada ensi kuuksi matkan, esim. Dubaihin, vai mahdotontako jo?!

Vastaa

Oi, voi että! Tuttunimimerkkisiä lukijoita olisikin ihan huippua (ja vähän jännittävää, hih) tavata! Saada kasvot nimimerkeille, jotka ovat jo tuttuja (kuten vaikka juuri sinun) ja tietty aina yhtä ilolla kaikkien kommenttien seasta bongattuja :)

Oi ihana, just tänään pohdin Dubaita! Mulla on hirveä hinku aurinkoon tässä talven ja pimeyden keskellä, mutta valitettavasti budjetti (eikä kyllä miehen työtkään) salli karkaamista aurinkoon, joten täytyy haaveilla myöhemmän kevään ja kesän reissuista.

Ihanaa viikonloppua ja hauskaa messupäivää!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.