Talvilomareissut lähestyy ja aika pistää sääret kuntoon! Ja mikäli mielii kesäksi supersileää kroppaa, kannattaa aloittaa ajoissa, jotta jokainen pieni karvakin saadaan katoamaan. Itse olen käynyt Sara H:n tarjoamassa sokeroinnissa nyt kolmesti, ekalla kerralla luonnollisesti kasvuvaiheessa olevat pikkukarvat jäivät vielä vähän kummittelemaan vaikka lopputulos olikin todella viimeistelty, toisella kerralla käsitellyt alueet saatiinkin jo ihan todella sileiksi! Neljäs kertani on pian edessä ja säärikarvat ovatkin ehtineet jo saada vähän mittaa, mutta tuntuvat untuvaisilta haivenilta enkä ole pitänyt hoppua uuden ajan kanssa.

Mikäli sokerointi kiinnostaa, nyt on aivan erinomainen tilaisuus kokeilla! Kauneushoitola Sara H. nimittäin tarjoaa blogini lukijoille kolme sokerointikertaa kahden hinnalla! Edun voi hyödyntää valitsemalla omien tarpeiden mukaan kolmelle peräkkäiselle kerralle vaikka vain säärien sokeroinnin tai sitten esim. koko kropan paketin, oleellista on, että paketti pysyy samana kolmen käyntikerran ajan, jolloin vika kerta on maksuton. Itselle on tehty nyt joka kerralla säärten ja kainaloiden sokerointi, mikä on aika mainio kombo, mutta tarjolla on kaikkea myös kasvoista bikinirajoihin tai vaikka brassiin. Tarjous koskee uusia asiakkaita ja saat sen kun mainitset blogini nimen varausta tehdessä. Tarjous on voimassa 15.4.2015 asti. Sokerointihinnasto löytyy täältä.

Tiedustelut ja ajanvaraukset: info@sarahimmanen.com tai 050 595 0145.

sara h

Ihan pakko vielä hehkuttaa ihan vähän aikaa sitten ilmoille tullutta uutista! On ollut mielettömän kiinnostavaa seurata Saran oman yrityksen alkutaivalta ja täyttyvää kalenteria, ja inspiroitua sitä kautta konkretisoimaan entistä aktiivisemmin myös omia haaveita. Toisinaan asiat etenevät nopeasti ja oli ihana kuulla uutinen, että Saran iso haave käy pian toteen ja kauneushoitola muuttaa uusiin tiloihin maaliskuun alussa Kuurunhakaan, tunnelmallisen jugendtalon kivijalkaan. En malta odottaa, että näen valmiin tilan, siitä tulee epäilemättä ihana! Mutta vielä siis Sara palvelee Kolmannella linjalla.

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Tää liippaa nyt vähän asian vierestä, mutta muistelin että olet joskus käynyt myös valoimpulssihoidossa…. Jos muistan oikein, niin missäköhän silloin kävit? Ja onko tulos ollut pysyvä, siis oletko edelleen tyytyväinen?

Vastaa

Heippa! En ole koskaan käynyt valoimpulssihoidossa, mutta mulla on kyllä sellainen kotikäyttöinen versio…pölyttymässä kaapissa :) Toisin sanoen tein sillä vain ihon sietävyys testin, mutta sen jälkeen en ikinä tullut kokeilleeksi ihan kunnolla. Monta kertaa on ollut mielessä, mutta jotenkin se kuulostaa hirveän hitaalta ja muutnekin vähän kotikäyttöinen voloimpulssihoito arveluttaa, niinpä olen jäänyt jahkailemaan. Just itse asiassa viikolla mietin, että mitäköhän laitteella pitäisi tehdä, koklata vai pistää eteenpäin, mutta saas nähdä :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.