Koko blogihistoriani jännittävin yhteistyö on tässä, kampanja Change-alusvaatemerkin kanssa. Ei sillä, alusvaatteissa itsessään ei mitään jännitettävää ole, etenkin kun oppii oman koon ja löytää luottoliikkeet. Tai noh, ehkä se, että mihin ne kaikki saa mahdutettua, mikä on ongelma ainakin meillä. Alusvaatteeni varastavat kokonaisen lipaston ja sekin tursuilee pahasti yli, joten ilmiselvää on, että rakastan alusvaatteita. Siksi vähän hävettääkin myöntää, etten ollut ennen tätä yhteistyötä käynyt kertaakaan Changen myymälässä. En tiedä miksi, kai olin niin juurtunut ajatukseen, että alusvaatteet täytyy ostaa matkoilta koska meillä täällä ei ole kivoja tai sitten vain kuvittelin, että kyseinen liike ylittää budjettini.

photorama 21-1alusvaatteet-4

Kampin myymälään astellessani huomasin olleeni niin väärässä. Ensiksikin Changen mallit ovat upeita ja kokovalikoima laaja, mullekin löytyi ihan just eikä melkein istuvat liivit kertaheitolla, mihin en Suomessa ole tottunut. Päätöksenteko oli liian vaikeaa, sillä olisin halunnut kaikki. Viime hetkiin asti pähkäilin vielä mustien ja punaisten välillä, päätyen lopulta jälkimmäisiin ajatellen niiden sopivan peittävyytensä puolesta kuviin paremmin. Toiseksi huomasin, että hinnat ovat tosi kohtuulliset! Oma hintakipuraja alusvaatesetillä menee selvästi alle sadassa eurossa koska shoppailen alusvaatteita herkästi enkä siten ole valmis maksamaan yksittäisestä kokonaisuudesta hirveästi. Enemmän panostan klassikkomalleihin ja vähemmän leikittelevämpiin. Kuitenkaan alusvaatteiden istuvuudesta en halua tinkiä, kauniitkin liivit jäävät kauppaan (miten valitettavan usein käy) jos juuri oikeaa kokoa ei ole tarjolla (on tullut opittua kantapään kautta).

Kuten rönsyilystä huomasitte, alusvaatteiden shoppailu ei todellakaan ollut se kynnys tässä kampanjassa, päinvastoin, vaan haaste oli niissä esiintyminen (kyllä, pian alusvaatekuvia myös blogissa!). Jouduin keräilemään kaikki rohkeuden rippeeni pystyäkseni heivaamaan vaatteet päältä studiolla ja poseeraamaan (kuin rautakanki kylläkin) alusvaatteissa. Olin siis täysin jäässä, eikä eteeni kauniisti kiikutettu skumppalasikaan paljoa asiaa auttanut, mutta Phot-O-Raman huipputiimi kyllä lepytteli orastavan paniikin ihan hallittavissa olevaksi jännitykseksi!

photorama 17-1photorama 1-4

Phot-O-Rama on tamperelainen kolmen naisen kokoonpano, joka on erikoistunut kauniisti lavastettuhin ja stailattuihin pin-up- sekä teemakuviin, ja suosittelenkin ehdottomasti tutustumaan tarkemmin Phot-O-Raman leikkisään kuvasatoon! Tiimiin kuuluu meikkaaja, kampaaja sekä kokenut valokuvaaja Anna-Liisa Nikus. Studiolta voi varata ajan omaksi ilokseen, huomenlahjakuvauksiin, polttariporukalle tai vaikka läheiselle lahjaksi. Kuvauskokemuksen tavoitteena on tietty upeiden kuvien lisäksi olla ihana hemmottelu aina pienestä naposteltavasta siihen ylellisyyteen, että koko look hoidetaan studiolla alusta loppuun ilman, että itse tarvitsee tehdä mitään. Kaikki se olisikin ollut ihan tosi ihanaa jos takaraivossa ei olisi jyskyttänyt se tosiasia, että kuvat olisi myös julkaistava. Se veti aika kiitettävästi kipsiin ja pari kertaa teki mieli karata paikalta. Jännittäjä mikä jännittäjä.

photorama

Onneksi tiimin suhtautuminen oli ihan tosi ihanaa sekä kannustavaa ja itse alusvaatteet tuntuivat omilta! Lookiksi mulle taiottiin 50-luvun film noiria henkivä kokonaisuus ja teemaan sopivasti Albine A. Dorable taiteili tumman silmämeikin ja maalasi huuleni syvänpunaisiksi. Hiuksiin Olivia Rouge loihti sliipatut laineet Veronica Laken inspiroimana (kuvan tukan olen jo ehtinyt pörröttää enemmän kotoisaksi kasaksi). Itse toivoin kuvien olevan mahdollisimman klassisia ja ehdottomasti ei eroottisia tai tyrkkyjä johtuen kuvien julkaisupaikasta, ja onneksi tiimi sai vaivatta kiinni toiveistani! Ja miltä sitten lopputulos näytti? Sen näette huomenna!

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Can’t wait!! :)

Vastaa

<3

Vastaa

Varmasti oli kaikinpuolin jännittävä ja mielenkiintoinen kokemus! :) Kauniit alusvaatteet valitsit ja näytät upealta tuossa kuvassa! Ihana meikki sulle tehty. Huomiset kuvat on varmasti kauniita! :)

Vastaa

Ehdottomasti – just sellainen, mitä ei todellakaan tule tuosta noin vaan vastaan :) Mutta huh, että onkin jännää julkaista kuvat! :)

Kiitos kovasti! Meikki oli ihan erilainen kuin mitä itse koskaan käytän, joten hetki meni totutella noin tummaan lookiin, mutta toisaalta se sopi teemaan ja paljon tummuudesta häivyttyi lopullisisa kuvista :)

Vastaa

Meidän varmaan pitää ostaa lisää kaistaa, kun tulee yleisöryntäys!

Vastaa

Juu ei tartte, luulen, että on käänteinen reaktio – kukaan ei käy mun blogissa huomenna :D

Vastaa

Vau kun olet upeana tuossa kuvassa, näytät varmasti upealta myös huomisissa kuvissa!

Vastaa

Oi kiitos! Kuvien julkaisu jännittää kyllä hillittömästi :)

Vastaa

Rohkea veto, kunnioitan suuresti :)

Vastaa

Mahtavaa!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.